Rekordmani ulice: Kteří herci hrají v Ulici od začátku?

Rekordmani ulice: Kteří herci hrají v Ulici od začátku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nekonečný seriál Ulice je na našich obrazovkách už vskutku dlouho. Za tu dobu se v něm vystřídala již spousta herců, někteří již by však mohli být pamětníky, jelikož stáli při zrodu Ulice, někteří se však objevili pouze v pár dílech. Pojďme se na ně společně podívat.

Absolutní hvězda

Vilma Nyklová, známá paní z pekárny a matka Lumíra, patří k hlavním hvězdám a velmi oblíbeným postavám. Postavu paní Nyklové ztvárňuje Jaroslava Obermaierová, která si zahrála již ve více než 1000 epizodách. Těžko bychom si ulici dokázali bez ní představit, její důvtip a odhodlání pro věc dodává seriálu šmrnc a drží jakousi ochranou ruku nad celou svou rodinou.

V těsném závěsu není nikdo jiný než Bedřich Liška, kterého ztvárňuje Adrian Jastraban. Bedřich Liška si zahrál také ve více než 1000 dílech. Patří opět mezi velmi oblíbené postavy. Jeho postava patřila často mezi iniciátory hlavních dramat a zvratů. Nyní se stává jakýmsi mentorem méně zkušeného mladého trochu nesmělého Dana, který se proplétá životem a pracuje rovněž s Bedřichem. Zatím to vypadá, že je na dobré cestě.

Bedřich Liška, kterého ztvárňuje Adrian Jastraban, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jak to vypadá z druhé strany? 

Mezi známé tváře, které si zahráli v ulici patří například i známý raper ze superstar Ben Cristovao. Ten si zahrál sám sebe v červnu roku 2015. Patří tak mezi největší hvězdy, které byly přizvané do tohoto seriálu.

Mezi další známe tváře v ulici patří například Ladislav Potměšil. Ten si zahrál pouze v jednom díle, a to jako lékař MUDr. Aleš Čížek. Role lékaře Čížka je rovněž jeho role v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tudíž pro herce žádná nová role, ale mohl perfektně využít svých hereckých zkušeností.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.serialzone.cz