Diskuze

Tereza Ramba a Jiří Mádl v Deníčku moderního fotra již v srpnu

Když Dominik Landsman začínal se svým blogem, netušil, že jeho pohled na otcovství najde mezi čtenáři takovou přízeň. Dnes se dokončuje film podle jeho knihy a on sám říká, že je to na nejvyšší možná meta. Nobelovku ani Magnesii Literu již neočekává.
Zpět na celý článek

Když Dominik Landsman začínal se svým blogem, netušil, že jeho pohled na otcovství najde mezi čtenáři takovou přízeň. Dnes se dokončuje film podle jeho knihy a on sám říká, že je to na nejvyšší možná meta. Nobelovku ani Magnesii Literu již neočekává.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Michael Myers je zpět a je naštvanější než kdy předtím: „Halloween Kills“ šokuje již s prvním trailerem
30.06.2021

Michael Myers je zpět a je naštvanější než kdy předtím: „Halloween Kills“ šokuje již s prvním trailerem

Michael Myers, němý vrah milující 31. října, je zpět a počet jeho obětí bude pravděpodobně tak vysoký jako v žádném dalším filmu. V první upoutávce...

Charismatická Tilda Swinton: Kde můžete herečku vidět a co dělá v soukromí
25.01.2021

Charismatická Tilda Swinton: Kde můžete herečku vidět a co dělá v soukromí

Tilda Swinton okouzluje na filmovém plátně svým hereckým talentem, ve společnosti září pro své charisma a vytříbený módní vkus. Jaká je herečka v...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti: Kdo komu přebral roli a další zajímavosti z natáčení
01.04.2021

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti: Kdo komu přebral roli a další zajímavosti z natáčení

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti je další úspěšnou „burtonovkou“. Její vznik provázelo hledání vhodných lokací pro natáčení i...

Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity
02.12.2020

Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity

Katherine Heigl, která oslavila 24.11. 42 let, se do záře reflektorů dostala díky své tetě, která pořídila několik pěkných fotek, když bylo její...

Transgender herec Elliot Page se rozvádí. Manželství mu vydrželo tři roky
04.02.2021

Transgender herec Elliot Page se rozvádí. Manželství mu vydrželo tři roky

Herečka Ellen Page už toho má ve svých třiatřiceti za sebou dost. Nejprve oznámila svou lesbickou orientaci. K té se přihlásila v roce 2014. O rok...

Před 81 lety se narodila česká „Bardotka“ Jana Brejchová, které muži padali k nohám
24.01.2021

Před 81 lety se narodila česká „Bardotka“ Jana Brejchová, které muži padali k nohám

Herečka, která se začala prosazovat v šedesátých letech, má za sebou víc než 100 filmových rolí a také řadu těch seriálových. Byla krásná a...

2 socky: pohled do zákulisí úspěšného sitcomu
03.02.2021

2 socky: pohled do zákulisí úspěšného sitcomu

2 Socky je americký komediální seriál, který vytvořili Michael Patrick King a Whitney Cummings. Životy dvou zcela odlišných hrdinek se v něm...

Pohádka Princ Bajaja vznikla před 49 lety. Jaké byly osudy herců po natáčení?
24.12.2020

Pohádka Princ Bajaja vznikla před 49 lety. Jaké byly osudy herců po natáčení?

Kdo by neznal klasickou československou pohádku o princi, který se vydává do světa hledat lásku. Přítelem se mu stane kůň, který mu v mnohých...

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?
24.05.2021

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?

Často je obsazovaný do kriminálních seriálů kvůli svému drsnému vzhledu. Při představení se štábu ale překvapí svou nepřílišnou výškou. To mu ale...

Diskutujte