Podivín Dan vždy pobaví

Podivín Dan vždy pobaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se podivín Dan Turek objevil v Ulici a na povrch vyplavaly všechny s ním související události, očekávali diváci spíše zápornou dějovou linku. Je to však úplně naopak a podivín Dan teď baví celou Ulici i diváky u televizních obrazovek.

Na začátku všem lezl na nervy

Mladík Dan Turek (herec Vojtěch Hrabák) šel lidem v Ulici dlouhou dobu na nervy. Hlavně tedy Bedřichovi. Ten byl z Dana nejvíce v rozpacích. Na jednu stranu měl černé svědomí z toho, že nešťastnou náhodou Danovi zabil tátu, reálně však Bedřichovi velmi lezl na nervy.

Dokonce to došlo tak daleko, že Bedřich do Dana strčil a ten se dostal do nemocnice. Později se hrany obrousily a měla na tom podíl hlavně bystrá Anička, která u Dana rozpoznala poruchu pozornosti a sociálního vnímání. Dan je svůj a nepochopí všechny věci ve správném kontextu. Časem si vše sedlo a Dan si začal budovat okruh svých blízkých lidí.

Neměl nic a nikoho, teď má manželku i okruh blízkých lidí

Když v Ulici Dan začínal, neměl nic a nikoho. Aktuálně to s ním není zas tak zlé, protože má nejen Aničku, Bedřicha a chlapy z dílny, nýbrž nově i manželku Sáru (herečka Ema Businská). S tou začal randit celkem nedávno, a protože jsou oba jako z divokých vajec, velmi ukvapeně se vzali.

Dan dokáže pobavit za každé situace, a to se o vtip ani nesnaží. Vzhledem k tomu, že málokterou situaci dobře pochopí, mají Sára i Danovi spolupracovníci o zábavu postaráno. Zrovna nedávno chlapi z dílny Danovi nakukali, že musí své novomanželce podle tradice koupit ten největší hrnec. Aniž by tušil, že si z něho střílí, Dan šel a hrnec koupil.

Sára si však nic líbit nenechala a v hrnci navařila velmi pikantní polévku pro ty, co tento nápad měli. Bedřich se tedy dost zapotil, než celý talíř spořádal. Mimochodem, Dan, ten zase nic nepochopil. Z toho si však Sára nedělala hlavu, protože v něm vidí jiné přednosti. Teď už jen stačí, aby se s novomanžely sžila Danova kočka Angelina.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text