Muži v naději: Kdo se do sexuálních scén vžil natolik, že zničil kulisy

Muži v naději: Kdo se do sexuálních scén vžil natolik, že zničil kulisy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Záletník v letech Rudolf se drží své filozofie, která spočívá v tom, že žena má mít pocit, že o chlapa musí neustále bojovat, musí se snažit, aby si ho udržela. A hlavně se nesmí nudit. Toto své životní moudro se snaží předat i svému zeti Ondřejovi.

Rudolf mu představí krásnou Šarlotu, která mu dodá tolik potřebné sebevědomí a mužnost. Jak ale dlouho se Ondřejovi podaří hrát si na pána tvorstva?

Kde se natáčelo?

Velká část filmu se natáčela v Praze. Jelikož se ve filmu střídají scenérie ročních období, natáčelo se v různých časových úsecích, a to od 6. ledna do 5. února a od 16. dubna do začátku května. Ve Lhotě nedaleko Boleslavy-Brandýsa Nad Labem se natáčela milostná scéna završena automobilovou nehodou. Ta se však natáčela na nábřeží pod Mánesovým mostem. Ve Stromovce bylo natáčení filmu završeno těmi nejnáročnějšími scénami na horské dráze.

Natáčení bylo někdy skutečně divoké

Hlavní role obsadili Jiří Macháček jako Ondřej a maďarská herečka Éva Vica Kerekes v roli Šarloty. Tito herci se už jednou při natáčení filmu setkali, konkrétně při snímku Nestyda. Během natáčení milostných scén se této dvojici podařilo rozlámat dvě houpací křesla.

Simona Stašová předvedla bravurní výkon

Svým výkonem se může chlubit herečka Simona Stašová, která ztvárnila Martu. Za svůj výkon byla náležitě oceněna cenou NASK 2011 za nejlepší herečku.

Režisér hercem

Režisérem a autorem scénáře k filmu je Jiří Vejdělek. Ten se obsadil i do malé role, můžete si ho všimnout jako číšníka v kavárně MAX.

Titulní píseň „Chci Ti říct“ spadá pod tvorbu Jiřího Macháčka

Jiří Macháček se na tvorbě filmu podílel i jako hudebník, ve snímku se objevují skladby jeho skupiny MIG 21.

Tuto romantickou komedii si nenechte ujít 4.10 ve 20.20 hodin na televizi Nova.