Raději měl zůstat s Donnou. Fešákovi Davidovi z Beverly Hills 90210 utekla největší sexbomba Hollywoodu za mladším

Raději měl zůstat s Donnou. Fešákovi Davidovi z Beverly Hills 90210 utekla největší sexbomba Hollywoodu za mladším
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by si nepamatoval kluka, který sbalil krásnou Donnu. Herec dnes, spíše než svými filmovými úspěchy, plní strany bulvárních plátků. A to rozhodně ne vlastní vinou. Jeho o 12 mladší žena se totiž rozhodla, že místo rodinného života a starostí o 3 syny dá přednost nové lásce se slavným zpěvákem.

Donna dlouho přemýšlela

Zatímco seriálová Donna se velmi dlouho rozvažovala, zda dá Davidu Silverovi své „poprvé, většina fanynek po celém světě měla jasno hned. Herec Brian Austin Green mohl své fanynky čítat po desetitisících, a to jsme ještě skromní. A tyto kočky z různých koutů naší země by rozhodně tak dlouho jako Donna se svým věnečkem neotálely.

Čtěte také: Jaký byl další osud Donny z Beverly Hills 90210? Otec ji vydědil, protože moc utrácela

Sexbomba jej do vztahu dlouho přemlouvala

Možná, že jednou z jeho fanynek byla i jeho manželka, slavná herečka Megan Fox. V době, kdy se seznámili, jí bylo velmi málo. Pouze něco přes 18. A podle svých slov musela Briana velmi dlouho přemlouvat, než se rozhodnul s ní chodit. Nejvíce mu vadil jejich velký věkový rozdíl. Nevěřil, že by jim to vyšlo. Navíc její hvězda byla stále na vzestupu a asi žádný chlap není nadšený, když je jeho žena považována za sexsymbol.

Má 3 krásné syny

Vztah s Megan Fox byl od samého začátku jako na houpačce. Občas se rozešli, pak to zase dali dohromady. Vážné to začalo být až tehdy, když se jim narodily společné děti. A ani tam se idyla ze strany Megan nekonala. Brian měl velmi vážné zranění - a byl dokonce nějakou dobu nemohoucí. A právě v té době se Megan snažila rychle vyřídit rozvod. Nakonec se ale udobřili, Brian se uzdravil, a bylo z toho třetí dítě.

Čtěte také: Brýlatá šprtka Andrea Zuckerman z Beverly Hills 90210 je dnes šmrncovní baba a z celé seriálové party to dotáhla nejdál

A co dnes dělá? Především se stará o své tři syny. Manželka nakonec opět požádala o rozvod a místo starosti o rodinu se fotí polonahá se zpěvákem jménem Machine Gun Kelly. Brianovi rozhodně nezávidíme.