Zlatá labuť: Irena se přepočítala, Gruber se naštval a vyhrožuje a trestá

Zlatá labuť: Irena se přepočítala, Gruber se naštval a vyhrožuje a trestá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V obchodním domě i mimo něj je to tentokrát nabité láskou. Všechny příběhy ale nebudou mít dobrý konec. Kristýna chce zachránit Vojtu, Jakub by rád pomohl Aleně, Irena se o to snaží také, ale všechno zhorší, Eva to konečně vyřeší s Martinem a Toni svede Petra.

A vše se samozřejmě točí kolem Wilhelma

Eva už si znovu stěžuje, že s Martinem nic není. To se však nemůže divit. Kluk není hloupý a konečně mu došlo, co se opravdu děje. Trochu závidí Vojtovi, kterého ukrývá na půdě, jak se o něj Kristýna strachuje a jak moc je naštvaná na otce, že Vojtu udal. Eva prožije zvláštní den. Práce v obchodě už ji zřejmě nebaví, a tak čeká, že někdo konečně objeví její herecký talent. Nejspíš z nudy si zajede za Wilhelmem a ten jí vysvětluje, že nemůže přijet, kdy ji napadne. On si pro ni pošle, když bude chtít!

Gruber s chotí
Gruber s chotí | Zdroj: TV Nova

Evu trošku zaskočí, že s ní chce mluvit jeho žena. Ta nechodí dlouho kolem horké kaše a s povýšeností sobě vlastní jí navrhuje, že se může stát Wilhelmovou milenkou. Přijde jí čistotná. Než by se měl tahat s courami, bude pro všechny lepší, když si svoje potřeby uspokojí s ní.

Eva se sice na návrh moc netváří, ale Gruber je s takovým řešením spokojený. A ona bude nakonec také. Jen se jí to bude těžko vysvětlovat doma.

Nakonec to probrala s Martinem, který jí sice dovolil zůstat v nájmu, ale radost z toho nemá. Eva potom nastínila situaci i Aleně, ale ta čistá duše jí nechce soudit za to, že má někoho ráda. Sama se na vlastní kůži přesvědčila, že lásce se moc poroučet nedá.

Alena se už se situací vyrovnala, a protože netušila, co za horor na ni čeká, tak se svěřila Jakubovi, že potřebuje jet domů něco oznámit rodičům. Bývalému příteli došlo, o co jde, a nakonec souhlasil, že s ní pojede a podpoří ji.

Alena a Jakub
Alena a Jakub | Zdroj: TV Nova

Irenin dobrý úmysl Aleně nepomohl

Irena zase rozkvetla, když se mohla po čase přiblížit k Aleně. A rozhodně ji tentokrát ochrání, když má na Grubera kompromitující materiál ohledně židovské milenky! Jenže to se spletla.

Gruber sice vypadal zaskočeně, ale to bylo jen divadlo. Nakonec se Ireně vysmál, Sofii nepřímo pohrozil popravou a Rudolfovi také, pokud se s ní ožení. A aby těm proradným Čechům ukázal, kdo vládne, nechal Alenu odvléct do střediska, kde ženy čistého původu rodí nové německé vojáky. Jak s gustem Ireně řekl, on degradaci přežije, ale Alena může pro bezdětné německé páry porodit třeba deset dětí. A ta myšlenka se mu zalíbila.

Toni konečně svedla Petra

Petr je opět pod tlakem tchána, který vyhrožuje, že nechá obchod zavřít, pokud Edu nedostane. Petr má stále větší oporu v Toni, která umí být v pravý čas na správném místě. A konečně se jí povedlo Petra dostat tam, kam chtěla. Petr má ale stále pocit, že mu něco tají. Ona tvrdí, že přece ví, co tají, ale to asi nebude tak snadné.

Když se Petr s Vágnerem a Machem sešli v kavárně, aby připravili pro Grubera otrávené víno, byla tam za zdí i Toni a jen stěží se dá odhadnout, co slyšela a proč tam vlastně byla a potom nepozorovaně odešla.

Vypadá to, že jediní dva spokojení lidé jsou Dita a Lukáš. Dita se pochlubila šperkem a také tím, že za ní Mašek chodí i dvakrát za den. Bude jí to stačit?

Zdroje článku: