Prostřeno: S dalším novým týdnem se na obrazovkách objeví také nová soutěžní partička vycházejících kuchařských hvězd

Prostřeno: S dalším novým týdnem se na obrazovkách objeví také nová soutěžní partička vycházejících kuchařských hvězd
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát si kamery posvítí na soutěžící z Prahy a středních Čech. A světlo bude potřeba už v pondělí, kdy to bude u soutěžícího Petra hodně intimní. Ve vypůjčeném bytě hostitele zradí elektřina, navíc z kohoutku poteče podezřele zbarvená voda.

To však Petra (33) neodradilo, a přestože o sobě tvrdí, že je občas cholerický, tak si s nástrahami v bytě poradil. Do soutěže se přihlásil sám, jelikož rád vaří a chtěl si ověřit své kuchařské zkušenosti. Tmu v bytě vyřešil svíčkami, takže u polévky byla i romantická atmosféra. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na dovybavení kuchyně a také by šel na kurz vaření. Rád by pronikl do tajů thajských jídel, o kterých toho moc neví. Jako zábavu si pro své hosty připravil výrobu neapolské pizzy.  

V úterý bude vařit Michael (31). Michal na hosty působil velice nervózním dojmem a je vidět, že trochu nestíhá. Časový skluz řešil Michal tak, že vyhnal hosty do zahrady, kde byl velice přátelský pes. Jeden z hostů se před ním musel schovat do větví keře, aby se ho zbavil.  

Navíc, když byl požádán o sůl a pepř, přinesl koření v sáčcích, což nevypadalo moc dobře. Debata u stolu se stočila i na králičí mozek. Michal v kuchyni nejraději připravuje vajíčka na různé způsoby. Má rád prakticky vše. Nejvíc asi holandský řízek s bramborovou kaší. Tvrdí, že koření není nikdy dost. Pokud by vyhrál, vzal by rodinu na hory. 

Králík s omáčkou
Králík s omáčkou. | Zdroj: FTV Prima

Ve středu bude vařit Jirka (30). A opět nebude stíhat. Při příchodu hostů teprve prostíral. Podával se králík s omáčkou z michelinské restaurace. Ovšem hostům moc nechutnala. Nehodila se k masu a byla nakyslá. Knedlík ohodnotili jako nepovedenou snahu. Takže luxusní jídlo, které Jirka plánoval, byl docela propadák. 

Jirka je „televizní hvězda” a před kamerou je jako doma. Zkusil to jako komparz v Policii v akci, v pořadech Soudce Alexandr, Modrý kód, Dobré zprávy a Nebezpečné vztahy. Pokud by vyhrál, tak by jel na dovolenou.  

Ve čtvrtek všechny překvapil obchodní zástupce František (58), který se předvedl jako dobrý hostitel, ale hosty především ohromil luxusním prostředím, v němž svá jídla podával. Samozřejmě došlo i na debatu, zda je luxusní dům opravdu domovem Františka. Hosty lákal i vyhřívaný bazén a velice originální strop.  

Do pořadu jej přihlásili jeho blízcí kamarádi. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na oslavu s kamarády a na návštěvu exotiky. Jako zábavu si pro své hosty připravil malování hrníčků a také jejich vypalování – to v případě špatného počasí. V případě hezkého počasí připravil bagr nebo chytání živých ryb v bazénu.  

V pátek se k vaření postavila jediná žena skupinky, Ivana (42). Hostitelka se přihlásila do pořadu, aby si vyzkoušela, jaké to je vařit s kamerou za zády a hostit cizí lidi. Ivana se musela přizpůsobit „mužským vtípkům”, ale nakonec se pánům pěkně pomstila zábavou. Karaoke je všechny vmáčklo do židlí a moc se jim nechtělo ukázat, jaké zlato mají v hrdle. Že by došly vtípky? 

Zdroje článku:
  • Press kit TV prima,
  • autorský text