Co vás čeká příští týden v Ulici? Rodinné sváry a drsné konflikty

Co vás čeká příští týden v Ulici? Rodinné sváry a drsné konflikty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici to bude příští týden pořádně vyhrocené, a to hned na několika frontách! Hložánkovi se do sebe znovu pustí, rozmazlený Chris vyvolá konflikt kvůli Báře, šikanátoři se budou vozit po Šímovi a Věrka s Kryštofem se hodlají pídit po příčině Karliny nenávisti k Jakubovi.

Mohou se Hložánkovi vůbec ještě usmířit?

Mezi Tondou a Jirkou to pekelně vřelo už minulý týden, kdy se v hospodě pohádali všem na očích. Jirka se jen snažil tátovi vysvětlit svůj přístup k voličům jakožto k lidem, zatímco Tonda trval na přesvědčení, že každý pokus o změnu je krokem k nezdaru. Po hlučné výměně názorů se situace ještě více vyostří. Tonda je přesvědčený, že mu syn – ambiciózní a úspěšný vůdce konkurenční politické strany – vrazil do zad kudlu. Dokonce prohlašuje, že ho vydědí! Jirka by se přitom rád usmířil. Dokáže překonat tátovu tvrdohlavost? Jak daleko je Tonda ve své zaslepenosti schopen zajít?

Malý Chris se vymyká kontrole! Co provede Báře?

Justine a Jean-Claude před Chrisovým chováním Františka varovali a ukazuje se, že měli pravdu. Chlapec zlobí ve školce, nechce si hrát v kolektivu a dělá ostudu. Nejradši by celý den seděl u tabletu a dobře ví, co platí na jeho mámu Skyler. S Bárou to ale tak jednoduché mít nebude. Ta má se vzpurnými dětmi bohaté zkušenosti z domova i práce a dobře ví, že musí stanovit pevné hranice a stát si za nimi. S tím neposlušný kluk nebude ani trochu spokojený, takže dojde ke konfliktu, který otřese rodinou. Co Chris vyvede a jak se k dané věci postaví Franta se Skyler?

Šikanátoři drsně zesměšní Šimona

Chris je možná ještě malý a ze zlobení jednou vyroste. Dva teenageři, kteří ve škole začali šikanovat Šimona, jsou bohužel docela jiný případ. Nejenže ho předběhli ve frontě na obědy a uráželi, teď si z něj navíc ještě udělají terč krutých vtípků. Zajdou tak daleko, že Šimon kvůli nim začne doma lhát. Gábina a Radek jeho podivné chování nenechají bez povšimnutí. Proč se celá škola začne Šímovi posmívat a v kom chlapec získá nečekaného spojence? To jim začne být náramně podezřelé.

Vanda si omotá Luďka kolem prstu

Po všech bolestivých zkušenostech by Blanka určitě ráda vymazala Luďka ze svého života. Naneštěstí její bývalý manžel a také nevlastní sestra Vanda využijí každičké příležitosti, aby se jí znovu připomněli. Koneckonců jsou oba zdatní manipulátoři. Málokdo by však čekal, jak šikovně to zvládnou uhrát i jeden s druhým. Vanda se nezastaví před ničím, aby naplnila osud předurčený hvězdami. Dokáže Luďka překvapivě snadno dostrkat tam, kam chce, aniž by si toho všiml. Co se panu zubaři šeredně vymstí?

Co se doopravdy stalo mezi Karlou a Jakubem?

Karlin páteční emocionální výbuch se neobejde bez následků. Kryštof nevěří, že by její averzi vůči Jakubovi, o níž se mimochodem nikdy dřív nezmínila, způsobily pouhé pracovní neshody. Ani Věrka nechápe, co mohlo Karlou otřást natolik, že jí teď brání v dalším kontaktu s Jakubem. Kdyby tak tušili, jaká je pravda! Ale možná ji už brzy odhalí. Ani jeden z nich do toho nepřestává šťourat. Přestože Karla svého manžela ujistí, že s Jakubem nic neměla, on jí tak docela nevěří. A pak Karlu zasáhne zpráva, jež s ní zamává tak, že se uchýlí k opravdu riskantnímu činu…