Ulice: Blanka měla Evžena za neomaleného a drzého údržbáře, teď mu nabízí společné bydlení

Ulice: Blanka měla Evžena za neomaleného a drzého údržbáře, teď mu nabízí společné bydlení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na jejich začátky? Jiskra mezi nimi přeskočila hned na první pohled. A jaká! Evžen měl Blanku za povrchní dámičku a Blanka Evžena za neotesaného hulváta. Dnes jsou tihle dva zamilovaní až po uši. I Šimon je zamilovaný. Bohužel nešťastně. A k tomu má ještě trápení ve škole.

V pondělním dílu Ulice s číslem 4321 se můžete těšit na Blanku a Evžena. Blanka chce zpečetit návrat jejich velké lásky a přijde s neočekávanou nabídkou. I Luděk se vytasí s návrhem, který Vandu vynese až do nebe. To na Šimona se snáší nenávist dvou spolužáků i zákazy rodičů. 

Zdroj: TV Nova

Šimon touží vrátit se zpátky do Berlína

Šimonův návrat na uliční školu neprobíhá vůbec hladce. Aklimatizaci mu silně znepříjemňují dva spolužáci, kteří si ho vzali do parády. Vyhledávají ho kdekoliv a kdykoliv, aby ho mohli zesměšňovat a urážet. Možná proto ho to táhne zpátky do Berlína. Chystají se tu navíc závody ve freestylu a pro Šimona je životně důležité se jich zúčastnit. Jde totiž i o jednu dívku, kvůli které chce závod vyhrát. A tím ji získat pro sebe. Na druhou stranu však kvůli ní ztratil nejlepšího kamaráda. 

Gábina s Hynkem mu však cestu zakazují. Nemá s ním, kdo jet, přijde o další den ve škole a startovné také stojí nemalé peníze. Šimon si na zákaz postěžuje Jirkovi Hermanovi, kterého náhodou potká před domem, když jde za Gábinou a ten vytáhne z rukávu perfektní řešení. Nestačí ho však probrat s Gábinou, protože ho znovu odvolávají do práce. A tak s ním domů přijde Šimon jako s hotovou věcí. Gábina se rozčílí, nejprve na Šimona, že to řeší za jejími zády a následně i na Jirku. Dostanou se do sporu, kdy Gábina útočí na Jirku, že rozhoduje bez ní, a Jirka má z jejích slov pocit, že nemá právo míchat se jí a Hynkovi do výchovy. 

Zdroj: TV Nova

Blanka nabízí Evženovi společné bydlení 

Co se škádlívá, to se rádo mívá. Tak to bylo i v případě Blanky a Evžena. Nikdo z nich by zpočátku nečekal, že se dají dohromady a že z toho bude velká láska. Jejich první setkání skončilo peprnou hádkou, kdy si jeden o druhém myslel jen to nejhorší.

Blanka měla Evžena za neomaleného a drzého údržbáře a Evžen Blanku za nafoukanou paničku. Stalo se tak na chodbě domu, ve kterém oba bydlí dosud. Blanka si kvůli Evženovi umazala kabát od barvy a křičela na něj a Evžen na ni vyjel, že neumí číst a že je asi slepá, když nevidí ceduli s nápisem. A teď? Teď jsou nejšťastnější na světě, protože mají jeden druhého. Blanka nabízí Evženovi společné bydlení a Evžen, nejprve zaskočený, i když příjemně, přijímá. 

I Luděk nabízí Vandě společný život v jeho bytě. I když v jeho případě je to taková z nouze ctnost. Luděk si domluvil s Blankou schůzku, aby s ní probral neodkladnou a velevážnou záležitost. Vzali si s Vandou do hlavy, že jí Evžen zvýšil nájem schválně, aby ji z domu vyštípal. Podíl na tom má samozřejmě i Blanka.

Luděk však u Blanky nepochodí, lépe řečeno, Blanka si ho namaže na chleba. Luďka proto napadá, že Vandu nastěhuje k sobě. Chce znát Adamův názor, který bude, co se týče společného bydlení s Vandou, kladný. A Vandin názor? Vanda je blahem bez sebe, když jí Luděk udělá návrh. Děkuje jemu, děkuje horoskopu, děkuje hvězdám. Splnil se jí její největší sen. 

Zdroj článku:
  • Autorský text