Diskuze

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho
Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Výměna manželek: Dvě Ivety jako dokonalé rozvracečky v náhradních rodinách
30.10.2024

Výměna manželek: Dvě Ivety jako dokonalé rozvracečky v náhradních rodinách

Podivné štípance, špína, nedorozumění. Tentokrát si připomeneme dvě Ivety v boji o přežití v náhradních rodinách. Jedna Iveta (městská) si dokonce...

V podzimní nabídce veřejnoprávní televize se objeví i nové zahraniční seriály
29.07.2024

V podzimní nabídce veřejnoprávní televize se objeví i nové zahraniční seriály

Něco z vojenské minulosti SAS, milostná dobrodružství ve výpravném historickém seriálu o Valmontovi, novinky ze života rakouské císařovny Sisi a...

Svatba roku na Netflixu: Seznamte se s rodinou, někdo z nich je možná vrah
21.09.2024

Svatba roku na Netflixu: Seznamte se s rodinou, někdo z nich je možná vrah

Vítězka Emmy a Oscara Susanne Bier režírovala všech šest epizod minisérie. Na motivy bestselleru z New York Times od Elin Hilderbrand přistála na...

Ve čtvrteční Ulici budou mít Jirka a Gábina první kandidátky na náhradní matku a Vendulu trápí, že jako máma selhala
18.09.2024

Ve čtvrteční Ulici budou mít Jirka a Gábina první kandidátky na náhradní matku a Vendulu trápí, že jako máma selhala

Gábina a Jirka mají první zájemkyně o odnošení jejich dítěte. Z osobního setkání jsou už teď nervózní a Jirku navrch trápí otázka genetických testů...

Dokonce i film věnovaný XVII. sjezdu KSČ může být zajímavý. Ve filmu Skalpel, prosím zazářil i dětský herec
15.09.2024

Dokonce i film věnovaný XVII. sjezdu KSČ může být zajímavý. Ve filmu Skalpel, prosím zazářil i dětský herec

Úspěšný lékař, který je zároveň i uznávaná morální autorita, musí v souvislosti se svými pacienty řešit každý den otázky života a smrti. Film...

Už za pár měsíců se objeví Zlatovláska v novém hávu
13.08.2024

Už za pár měsíců se objeví Zlatovláska v novém hávu

Po půl století se oblíbená česká pohádka dočkala nového zpracování a pro režiséra Jana Těšitele a scenáristku Lucii Konášovou to byla určitě výzva....

Role Barneyho byla pro Neila Patricka Harrise výhrou v jackpotu. Přišel si díky ní na slušný balík
06.09.2024

Role Barneyho byla pro Neila Patricka Harrise výhrou v jackpotu. Přišel si díky ní na slušný balík

Úspěch ve známém sitcomu přinesl herci Neilu Patricku Harrisovi nejen obdiv a uznání fanoušků po celém světě, ale i záviděníhodnou výplatu, o které...

Jsem nesmělý, ale léčím se: V dávných dobách, kdy si ještě muži namlouvali ženy, měl snímek podpořit jejich nevelkou odvahu
06.08.2024

Jsem nesmělý, ale léčím se: V dávných dobách, kdy si ještě muži namlouvali ženy, měl snímek podpořit jejich nevelkou odvahu

Jednoho dne se Pierre Richard rozhodl, že bude režisérem. Před kamerou už toho předvedl dost, ale to mu nestačilo. Tento film přišel na řadu po...

Jedna rodina: Sympatická koňačka Zuzana v podání Vandy Hybnerové přinese do seriálu humor i lásku
30.10.2024

Jedna rodina: Sympatická koňačka Zuzana v podání Vandy Hybnerové přinese do seriálu humor i lásku

Vágy (Mirek Vladyka) se za trochu bouřlivých okolností seznámí se Zuzanou (Vanda Hybnerová), sympatickou majitelkou statku, který stojí nedaleko...

Ulice: David přizná barvu. Lina z Lince mu imponuje. Možná by měl do Singapuru odletět s ní
18.10.2024

Ulice: David přizná barvu. Lina z Lince mu imponuje. Možná by měl do Singapuru odletět s ní

Tereza položí Davidovi jasnou otázku, zda konzultantku z Lince miluje a chce být raději s ní. V jednu chvíli to vypadá, že on sám si není jistý, i...

Diskutujte

Nejnovější diskutované