Diskuze

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho
Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Znáte ji z Ulice. Eva Hacurová porodila dcerku synovi slavného herce
03.03.2026

Znáte ji z Ulice. Eva Hacurová porodila dcerku synovi slavného herce

Eva Hacurová si v televizní sérii Až budou krávy lítat zahrála zamindrákovanou učitelku, v seriálu Děcko se představila jako ředitelka mateřské...

Peta Wilson, blonďatá Brutální Nikita slaví 55. narozeniny
18.11.2025

Peta Wilson, blonďatá Brutální Nikita slaví 55. narozeniny

Krásná blondýnku Petu Wilson si pamatujete ze seriálu Brutální Nikita. Právě teď slaví 55. narozeniny. Nebezpečná seriálová agentka má za sebou...

Dojemná slova hvězdy Ulice: Kristýna Hrušínská popsala vztah s matkou. Zapomeňte na to, co vidíte v TV
25.01.2026

Dojemná slova hvězdy Ulice: Kristýna Hrušínská popsala vztah s matkou. Zapomeňte na to, co vidíte v TV

Miluše Šplechtová a Kristýna Hrušínská hrají v Ulici matku a dceru, kterýžto příbuzenský vztah mezi sebou mají i ve skutečnosti. Zatímco Jolana ale...

Zítra v Ulici: Křik, hádka a zběsilý útěk. V pátek se stane to, čeho se všichni báli
05.02.2026

Zítra v Ulici: Křik, hádka a zběsilý útěk. V pátek se stane to, čeho se všichni báli

Když Vanda vyjeví Luďkovi celou pravdu o svých záměrech, pan Volák okamžitě nastoupí na chudáka Rosťu a dost ošklivě si ho podá. Navzdory všemu ale...

Příští týden v Ulici: Strach o život kamaráda, šok pro Království hraček a odkopnutý Prokop
17.01.2026

Příští týden v Ulici: Strach o život kamaráda, šok pro Království hraček a odkopnutý Prokop

V Ulici to příští týden bude zase pořádně napínavé, když se Valerie a Šimon pokusí najít Koldu dřív, než si stihne něco udělat. Rosťa svým činem...

Zítra se neodlepíte od televize. Nova Cinema vysílá ve 20:00 nejlepší sci-fi všech dob
20.01.2026

Zítra se neodlepíte od televize. Nova Cinema vysílá ve 20:00 nejlepší sci-fi všech dob

O mimozemšťanech se toho hodně napsalo a natočilo, často v hororovém žánru, ale mnoho z nás dává přednost žánru sci-fi s emotivním příběhem, a...

Oblíbený herec z Ulice slaví v předvánočním čase narozeniny. Je mu 55 let
18.12.2025

Oblíbený herec z Ulice slaví v předvánočním čase narozeniny. Je mu 55 let

Dne 16. prosince 2025 oslavil Martin Finger narozeniny. Oblíbený herec proslul nejen rolí Evžena Šmýda v Ulici, znát ho můžeme také z četných filmů...

Krásná herečka Sára Rychlíková randila s Vodochodským i Lamborou. Jak to má s muži nyní?
25.01.2026

Krásná herečka Sára Rychlíková randila s Vodochodským i Lamborou. Jak to má s muži nyní?

Vidět jste ji mohli jako televizní moderátorku Monu v seriálu Dobré zprávy. Zahrála si i v krimi seriálu Metoda Markovič: Hojer či Metoda Markovič:...

Chyby ve filmu Popelka: Všimli jste si chcípliny lišky a dalších do očí bijících přešlapů?
18.01.2026

Chyby ve filmu Popelka: Všimli jste si chcípliny lišky a dalších do očí bijících přešlapů?

Pohádka Tři oříšky pro Popelku je bezpochyby jednou z nejikoničtějších českých filmových pohádek. Režisér Václav Vorlíček ji v roce 1973 natočil...

Jaromír Hanzlík vlastní nemovitosti za mnoho desítek miliónů korun. Nastěhoval se do nejklidnější a nejkrásnější z nich
18.02.2026

Jaromír Hanzlík vlastní nemovitosti za mnoho desítek miliónů korun. Nastěhoval se do nejklidnější a nejkrásnější z nich

Během své herecké kariéry si Jaromír Hanzlík získal velkou skupinu fanoušků. Obzvláště ve dvojici s Danielou Kolářovou zazářil ve filmech už v...

Diskutujte