Diskuze

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho
Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Netflix jako spolehlivý odrazový můstek pro méně známé a začínající herce
30.05.2021

Netflix jako spolehlivý odrazový můstek pro méně známé a začínající herce

Netflix má pro herce obsazené v jeho projektech jednu velkou výhodu. Je to světová a velmi rozšířená platforma, proto není žádnou vzácností, když...

Pátá řada úspěšného seriálu Papírový dům už se konečně blíží. Co nového nás v ní čeká?
08.07.2021

Pátá řada úspěšného seriálu Papírový dům už se konečně blíží. Co nového nás v ní čeká?

Španělský krimi seriál o partě zlodějů s geniálním šéfem bez pochyby patří mezi nejsledovanější neamerické snímky na Netflixu. Brzy se proto také...

Nejlepší filmové akčňáky minulého roku. Tyhle bomby vám nesmí uniknout
04.04.2021

Nejlepší filmové akčňáky minulého roku. Tyhle bomby vám nesmí uniknout

Akční filmy si získávají stále více příznivců a nových akčňáků neustále přibývá. Rok 2020 pro ně nebyl výjimkou a i přes náročnější situaci, se...

Která hvězda seriálu Ulice doma ukrývá nejkrásnější varhanici v Evropě?
09.04.2021

Která hvězda seriálu Ulice doma ukrývá nejkrásnější varhanici v Evropě?

Málokdo má možnost a takové výjimečné hudební schopnosti setkat se s těmi nejzvučnějšími jmény klasické hudby. Léta studií, dřiny, píle a odhodlání...

Nejlepší přítelkyně princezny Mii z filmu Deník princezny utekla o vlásek smrti. Herečku byste dnes nepoznali
14.04.2021

Nejlepší přítelkyně princezny Mii z filmu Deník princezny utekla o vlásek smrti. Herečku byste dnes nepoznali

Její tvář je velmi snadno zapamatovatelná a kromě toho, že je oceňovanou herečkou, je také bojovnicí za lidská práva a rovnost. Sama Heather...

Pro všechny romantické duše Netflix přináší nový španělský seriál Kuchařka z Castamaru
14.07.2021

Pro všechny romantické duše Netflix přináší nový španělský seriál Kuchařka z Castamaru

Přinášíme vám jako první pozvání ke sledování dobového seriálu, který je dalším z povedených seriálů, které poslední dobou přichází ze Španělska. ...

Vánoční příběh: Pojďte už v listopadu prožít romantický příběh se sváteční atmosférou
13.11.2021

Vánoční příběh: Pojďte už v listopadu prožít romantický příběh se sváteční atmosférou

Už 25. listopadu můžete strávit příjemné chvíle ve společnosti hereckých legend, jako je Karel Roden, Jiřina Bohdalová, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser,...

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?
20.05.2021

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?

Nebezpečné hry, nová láska, operace a řízení auta pod vlivem alkoholu. A k tomu všemu nesnesitelný Dan. To všechno se nyní odehrává v oblíbeném...

Forenzní vědkyně Abby z NCIS s koncem kariéry herečky odložila i gothic styl. A sluší jí to jako nikdy předtím
29.04.2021

Forenzní vědkyně Abby z NCIS s koncem kariéry herečky odložila i gothic styl. A sluší jí to jako nikdy předtím

Pauley Perrettová je herečka z New Orleans, která se proslavila především díky roli forenzní vědkyně Abby v kriminálce „Námořní vyšetřovací služba“...

Co hluboce trápí hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Štěpánka
18.05.2021

Co hluboce trápí hvězdu Ordinace v růžové zahradě 2 Petra Štěpánka

V Ordinaci v růžové zahradě hraje docenta Eduarda Valšíka. Je vynikajícím lékařem a operatérem, který dokázal mnoha pacientům zachránit život....

Diskutujte

Nejnovější diskutované