Diskuze

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho

Seriálový závěr Jak jsem poznal vaši matku natočili už před 15 lety. Co dnes dělají děti Teda Mosbyho
Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Důležitou součástí známého seriálu Jak jsem poznal vaši matku jsou děti hlavního hrdiny Teda Mosbyho. Celých devět let, kdy se seriál natáčel, však jejich představitelé zůstali stejní. Všechny reakce, včetně závěru totiž natočili již v roce 2005. Podívejte se, jak žijí dnes.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Příští týden v Ulici: Knoblochovy zadrží policie, Soňa překvapí nabídkou smíru a Vildovi se udělá zle
13.04.2024

Příští týden v Ulici: Knoblochovy zadrží policie, Soňa překvapí nabídkou smíru a Vildovi se udělá zle

Příští týden se Ulice postará divákům o chvíle plné humoru i napětí, ostatně jako vždy. Svérázní Knoblochovi se dostanou do křížku s německou...

Dnes v Ulici: Žofka už ví, jak dřívější pomoc Klímům oplatit, a Erik se pouští na tenký led
19.03.2024

Dnes v Ulici: Žofka už ví, jak dřívější pomoc Klímům oplatit, a Erik se pouští na tenký led

Jak rychle se může život převrátit vzhůru nohama, o tom ví Klímovi své. Na druhé straně Erik s Kolďasem o tom nemají ani tušení. Jinak by totiž...

Tajemství natáčení filmu Lepší pozdě nežli později: Co romantického se dělo za kamerou
21.06.2024

Tajemství natáčení filmu Lepší pozdě nežli později: Co romantického se dělo za kamerou

Natáčení komediální romance o sbližování starého mládence Harryho a rozvedené Ericy, které přineslo řadu úsměvných trapasů, provázelo několik...

Cirkus bude: První pokus režiséra Oldřicha Lipského nahlédnout do prostředí cirkusu
22.03.2024

Cirkus bude: První pokus režiséra Oldřicha Lipského nahlédnout do prostředí cirkusu

První cirkusová komedie režiséra Lipského s sebou ještě nese veškeré příznaky typické pro dobu svého vzniku. Zaujetí pro tajemný svět manéže filmem...

Bez lítosti: Juraj Kučerák je dalším odsouzeným, který odešel od soudu s doživotním trestem
09.03.2024

Bez lítosti: Juraj Kučerák je dalším odsouzeným, který odešel od soudu s doživotním trestem

V další epizodě dokumentárního cyklu se štáb vydal za vězněm, který měl přezdívku „vrah se sekerovým syndromem“. Ani on už se s největší...

Jeden z nejslavnějších hereckých párů si připomeneme v seriálu Náves
16.04.2024

Jeden z nejslavnějších hereckých párů si připomeneme v seriálu Náves

Libuše Šafránková a Josef Abrhám spolu prožili krásných 45 let v manželství. Ona byla vždy považovaná za křehkou a něžnou Popelku, ale dokázala...

Dnes v Ulici: U Marečků se řeší Vojtův fotbal a Lucka se dozví, že Frantu s rozchodem předběhla jen o pár minut
22.05.2024

Dnes v Ulici: U Marečků se řeší Vojtův fotbal a Lucka se dozví, že Frantu s rozchodem předběhla jen o pár minut

Konečně už se u Marečků neřeší nevěra, nýbrž oproti tomu krásné rodinné starosti. I když se Vojta a ani jeho rodiče na „fotbalový problém” takhle...

Infarktový příští týden v Ulici: Ivu čeká další problém za volantem a malý Karlík sáhne po prášcích
20.04.2024

Infarktový příští týden v Ulici: Ivu čeká další problém za volantem a malý Karlík sáhne po prášcích

Blanka si bude dělat starosti o spasitele Evžena. Iva sedne do auta a dočká se dalšího drsného zážitku. Starosta to s kariérním rozletem své...

Ve středeční Ulici si Kateřina podá „zaprděného maloměšťáka“ Lumíra. Vilma kvůli němu odjede
14.05.2024

Ve středeční Ulici si Kateřina podá „zaprděného maloměšťáka“ Lumíra. Vilma kvůli němu odjede

Ach, ten Lumír… Už to zase pořádně přežene, když ve středeční epizodě Vilmě vyčiní za pozvání pana Burdy na čistě rodinnou oslavu. Jestliže tam ale...

Filmové putování po krásách české vlasti: Telč je filmovou hvězdou, natáčelo se zde už před Pyšnou princeznou
29.06.2024

Filmové putování po krásách české vlasti: Telč je filmovou hvězdou, natáčelo se zde už před Pyšnou princeznou

Filmaři mají ohledně lokalit pro své filmy většinou jasno. Pokud chtějí efektní honičku v autech, není lepší místo než San Francisko. Když jde o...

Diskutujte

Nejnovější diskutované