Drbárna ze ZOO: Kristýna opouští Alberta a Mártyho opustil poslední zbytek zdravého rozumu

Drbárna ze ZOO: Kristýna opouští Alberta a Mártyho opustil poslední zbytek zdravého rozumu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky zase pátrá po otci. Dokonce se vypravila i do ZOO, ale tam zjistila, že si vzal na tři dny volno. Jeho nejmladší dcery tak i nadále zůstávají u Viky v bytě. Ta začíná panikařit, když jí obchodní partner oznamuje, že musí na několik dní do Itálie, protože to podepsala ve smlouvě.

Marně se Viky vymlouvala, že má děti a nemůže ze dne na den odletět do Milána. Zase doplatila na ignorování došlé pošty, takže na nějaké plány ohledně dětí už neměla čas. Zkusila alespoň přemluvit Danuši, aby si vzala Bena a Sofii, ale ani to jí nakonec nevyšlo. Na Filipa tak zůstal byt plný dětí a teprve Roklová, která ho viděla v ZOO s kočárkem, mu nakonec pomohla tím, že zavolala Markovi, že má kamaráda v nesnázích. Tereza a Marek naštěstí Filipovi pomohli, jinak by to nezvládl.

Po loupežném přepadení teď Márty krade tržbu Uhlířové

Márty se bláhově domníval, že vrácením prstenu už záležitost s bývalou přítelkyní Bejdovou uzavřel. Jenže podvedená a zahořklá žena se doslechla o krádeži prstenu a odměně za jeho nalezení a rozhodla se, že využije situace k tomu, aby z Mártyho vytáhla zbytek peněz, které jí dluží. Má proti němu docela silnou zbraň. Když nezaplatí, najde si paní „sklářovou“ a řekne jí, jak to bylo s ukradeným prstenem. A ani možnost zajít na policii Bejdová nevyloučila.

Márty si chtěl peníze půjčit od Adama, ale tam nepochodil. Adam má delší výpovědní lhůtu v bance, protože si zvolil větší úrok. Selhala i schůzka s lichvářem. Márty nakonec využil nepozornosti Uhlířové a ukradl jí tržbu ze stánku, když tam chvíli nebyla. A podivnou náhodou byl v ten okamžik výpadek kamerového systému, takže ho u toho nikdo neviděl. Vrátil tak alespoň část dluhu Bejdové, aby získal čas a sehnal zbytek.

Ještě není jaro a už přišel lásky čas

Nejšťastnější osobou v ZOO je Helena Pechová. Bude se vdávat! Jen kamarádky nemají moc radost. Už Helenu znají a bojí se, aby zase nenaletěla podvodníkovi. Když se Anežka potká s Olinem, který si Helenu chce vzít, změní názor. Z Olina se vyklubal skvělý chlapík, který Helenu asi opravdu miluje.

A velký milostný příběh se rýsuje mezi Albertem a Kristýnou. Jen to vypadá, že si na společné soužití budou muset počkat. Kristýna se před časem zmínila, že by chtěla na expedici do Afriky. Taková možnost se jí naskytla v okamžiku, kdy se Albert vrátil z ciziny. Zamilovaná žena tak v první chvíli nabídku odmítla. Do Afriky chtěla v době, kdy byl Albert pryč. Teď se situace změnila. Albert se také vyjádřil k tomu, že chce být s ní. Jenže pak potkal Brázdu, který mu vysvětlil, že jedná sobecky a měl by Kristýnu pustit a přát jí to. Takovou příležitost už nikdy dostat nemusí.

Zdroj: FTV Prima

Když se to Albertovi rozleželo v hlavě, zašel za Roklovou, aby na Kristýnu zatlačila, že odjet musí. Ta byla z Albertova chování zaskočená. Že by se opravdu zamiloval? Starý Albert by totiž nikdy nemyslel na nikoho jiného než na sebe! Nakonec to Roklová nevydržela a Kristýně řekla, že Albertovi záleží na tom, aby odjela, protože taková expedice jí může neuvěřitelným způsobem posunout v kariéře. Dva měsíce nejsou tak dlouhá doba, aby to bez sebe nevydrželi.

Zdroje článku: