Drbárna ze ZOO: Ta sedla. Ovčík se po ráně od Alberta složil, Rokl dostal od Marie milost a Kateřina od Charlieho prsten

Drbárna ze ZOO: Ta sedla. Ovčík se po ráně od Alberta složil, Rokl dostal od Marie milost a Kateřina od Charlieho prsten
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se rozhodla, že „kamarádství“ s Filipem trošku pomůže. Sexy noční košilka splnila svůj účel, a tak Víky pochopila, že Filipovo předsevzetí nebude mít ty nejpevnější základy. S prací už to má Viky trochu horší. Starý Ovčík asi nemá nic jiného na práci než to, kazit jí její pracovní plány.

Judith pokračuje v šikanování Alberta. Ten má v plánu ji využít pouze k tomu, aby se dostal do drážďanské ZOO a získal pracovní smlouvu. Po zkušební době chce Judith pustit k vodě. Brázda se mu ale směje, že to nebude tak snadné. Nakonec se věc vyřeší sama. Po ZOO jdou zvěsti, že Herrmanna z drážďanské ZOO vyhodili, a tak Albert naletí na Kamilův žert. Při nejbližší příležitosti tak Judith pustí k vodě. Když se potom Kamil přijde pochlubit, jak Albertovu snahu o novou práci mistrně dokázal utnout, Albert se neudrží a pošle ho k zemi.

Tereza a Izabela se rozhodnou zorganizovat malou akci, aby trošku podráždily Dianu. Holky ani nečekaly, že to bude tak snadné. Svou roli dostala i Ilonka, která zajistila, aby se Karel s Dianou v danou dobu dostali do restaurace, a to pod záminkou výhry kupónu na luxusní večeři. Když Diana objeví ve skleničce zásnubní prsten, hned je celá nadšená, že se konečně Karel odhodlal a vyjádřil se. Jenže ten jen nechápavě zírá, co se to semlelo. Po několika nevhodných poznámkách, jak mohlo Dianu napadnout, že by si ji chtěl vzít, to Diana nevydrží a k smrti uražená odchází pryč. U vedlejšího stolu tiše seděl Charlie s Katkou, k nimž se přidaly i Tereza s Izabelou. A když už se jako součást představení Charlie přihlásil k prstenu, tak se rozhodl, že přece jen někdo v ten okamžik zásnubní prsten dostane. Když Katka pochopila, že to není sranda, tak řekla „ano“.

Netrvalo dlouho a Rokl i Stázka dostali od bytné Diany výpověď. Karel nechal děvče v baru a šel si zařizovat garsonku, aby měl s dcerou kde bydlet. Marie potřebovala popostrčit, aby tentokrát konečně využila příležitost a dala Karlovi milost. A přestože se chvíli kroutila a vymlouvala, nakonec to klaplo.

Ještě jeden pár si pročistil napětí ve vztahu. Adélce se hodně zajídalo, že se o Naomi dozvěděla takovým způsobem, a tak byla rozhodnutá hodit vztah za hlavu. Ani Naomi, která za ní přišla do práce, její názor nezměnila. Kupodivu se to podařilo Monice, která jí poslala článek o Naomi a jejím manželovi. Adélka pochopila, co by na ženu asi doma čekalo, kdyby se musela vrátit domů. Ačkoliv Markéta vytrvale Pekaře od legalizace svatby odrazovala, vypadá to, že je už rozhodnuto – exotická kráska se s Adélčiným souhlasem stane i v Česku paní Pekařovou.

Zdroj článku:
  • autorský text