Prostřeno: Taktizovat se bude od prvního dne a dojde i na debatu o vztahu sotva dospělého Kryštofa se zralou ženou

Prostřeno: Taktizovat se bude od prvního dne a dojde i na debatu o vztahu sotva dospělého Kryštofa se zralou ženou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát se u stolu sejdou kuchtíci z Jihomoravského kraje a největší taktička se odhalí už v pondělí. Nic jí není dost dobré. Do polévky chce cukr, maso je polosyrové, ve víně něco plave a dobře vaří jen ona! Vše ještě zkomplikuje úkol týdne.

Pondělí u Ondry

Když někdo začne kritizovat už u přípitku, tak je jasné, že vaření půjde stranou. Jedna z žen přišla vyhrát a nic nenechá náhodě. Ve víně jí něco plavalo, předkrm byl jeden velký mišmaš.

Číšník Ondra (27) už před kamerami vařil v roce 2020 a moc se mu to líbilo. Přiznává, že hodně pracuje. V práci je většinou i v době, kdy má volno. Výhru by dal na charitu. Jídla pro svůj den si vybral ze svého repertoáru. Dobře je zná a věří, že budou chutnat i ostatním.

Úterý s Martinou

Nezaměstnaná hostitelka prostě potřebuje peníze. Nepředvedla však nic, na co by hosté ještě roky vzpomínali. Debata se točila kolem barevných palačinek. Dokonalá kuchařka nakonec hodně přesolila polévku.

Martina (34) má dvě dcery. Přihlásila ji dcera s přítelem. Martina pracovala jako pomocná kuchařka a je přesvědčená, že má na vítězství. Na zaměstnání ráda vzpomíná, protože se v kuchyni sešla dobrá parta. Menu vybrala ze svých oblíbených jídel a věří, že zaboduje.

Středa s Agnieszkou

Agnieszka rozhodně svým originálním jídlem vyčnívala z davu. Ale ocení to parta z Moravy? Patří do polévky z paprik cukr? Podle Martiny jde jen o taktický krok, jak ubrat jídlu na atraktivitě.

Agnieszka (25) pochází z Polska, jak už prozrazuje její jméno. Pracuje jako administrativní pracovnice a do Česka se dostala trošku oklikou –⁠ přes Ameriku. Pořad o vaření ji nadchl a doufá, že pozná nové lidi a třeba najde i přátele. Hostům připravila jídla, která vaří často.

Čtvrtek patří Michaele

Ve čtvrtek se bude řešit, jak správně má být udělané maso, protože jedné z dam přijde nedodělané. Ostatní si naopak maso i s pepřovou omáčkou pochvalují. Někdo prostě musí najít chyby za každou cenu, myslí si Ondřej.

Míša (46) je pomocná kuchařka, která se ráda stará o domácnost. Vystudovala chemický obor, prodávala boty a teď pracuje v kuchyni. Původem je ze Slovenska a do Česka ji přivála láska. Vdala se v roce 2008, ale manželství nevydrželo. Zůstala tak s dvojčaty, která mají 13 let, sama. Právě její děvčata stojí za jejím přihlášením do kuchařské soutěže.

Patek u benjamínka Kryštofa

Kryštof svou účastí v Prostřeno vyděsil maminku, která mu nedovolí v kuchyni ani používat nůž, aby se nezranil. Otec ho naopak povzbuzoval.

Kryštof (19) zatím studuje. Chtěl by být novinářem, ale zároveň přiznává, že je trochu samotářský. Na otázku o slečnách své hosty pobavil tvrzením, že právě něco hezkého začíná se zralou ženou a doufá, že mu to vyjde a konečně získá nějaké zkušenosti. Druhý muž to na kameru velmi vtipně okomentoval. U Kryštofa byl možná větší zájem o jeho osobní život než o jídlo na stole. Nikdo by do něj neřekl, že rapuje a výhru by použil na vybavení hudebního studia.

Kryštof však odmítl u stolu svým hostům kousek ze svého umění předvést. Vyhraje nakonec týdenní souboj budoucí samotářský novinář a stydlivý raper, nebo bude mít úspěch některá z hostitelek? Už od pondělí můžete být u toho.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text