Diskuze

Chyť mě, když to dokážeš: Frank Abagnale je dnes uznávaným odborníkem, co mu k jeho úspěchu pomohlo

Chyť mě, když to dokážeš: Frank Abagnale je dnes uznávaným odborníkem, co mu k jeho úspěchu pomohlo
Film popisuje příběh teprve šestnáctiletého Franka Abagnala, jenž se u policie proslavil velmi zvláštním koníčkem. Svou vychytralostí se dostal k letectvu, mezi lékaře, právníky a žil v neuvěřitelném luxusu, o kterém tolik snil. Za žádnou cenu se svého „nového“ života nechce vzdát, ani tehdy, když po něm pátrá téměř třicet států v USA.
Zpět na celý článek

Film popisuje příběh teprve šestnáctiletého Franka Abagnala, jenž se u policie proslavil velmi zvláštním koníčkem. Svou vychytralostí se dostal k letectvu, mezi lékaře, právníky a žil v neuvěřitelném luxusu, o kterém tolik snil. Za žádnou cenu se svého „nového“ života nechce vzdát, ani tehdy, když po něm pátrá téměř třicet států v USA.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zimu nám zpříjemní Četnické humoresky. Pilotní díl diváky nenadchl, ale potom si četnickou partu zamilovali
07.01.2024

Zimu nám zpříjemní Četnické humoresky. Pilotní díl diváky nenadchl, ale potom si četnickou partu zamilovali

První epizoda divákům představila četnickou pátrací stanici, která řeší prvorepublikové případy a hlavním hrdinou se stane Tomáš Töpfer. Jak šel...

Seriálový poklad jménem Policie Modrava by měl pokračovat, opět ve sledovanosti bodoval
24.11.2023

Seriálový poklad jménem Policie Modrava by měl pokračovat, opět ve sledovanosti bodoval

Vypadá to, že český divák je hodně konzervativní. Přestože Česká televize dost nečekaně na nedělní večer zařadila premiérový film od uznávaného...

Zlatá labuť otevírá v nové sérii dveře Šárce Krausové, a to dokonce ty, které ji přivádí do ředitelské kanceláře
07.12.2023

Zlatá labuť otevírá v nové sérii dveře Šárce Krausové, a to dokonce ty, které ji přivádí do ředitelské kanceláře

Když se sympatická herečka zbavila příjmení (Vaculíková), které ji trochu zavazovalo, jako by rozkvetla. V seriálu Pod hladinou byla...

Kde všude se natáčela Pyšná princezna a co dovede květina krále Miroslava? To a mnohem více se dozvíte v našem kvízu
26.12.2023

Kde všude se natáčela Pyšná princezna a co dovede květina krále Miroslava? To a mnohem více se dozvíte v našem kvízu

Princezna Krasomila a dobrý král Miroslav si získávají naše srdce už od roku 1952. Prověřte si v našem kvízu, jak velkými fanoušky této vánoční...

MasterChef Česko: Na balkoně protekční trojice, v kuchyni kolo štěstí a opět popálená Tereza
07.11.2023

MasterChef Česko: Na balkoně protekční trojice, v kuchyni kolo štěstí a opět popálená Tereza

Tolik úrazů v jedné sérii snad ještě v této soutěži nebylo. Tereza sice minulý úraz ve zdraví přežila, ale znovu se zranila, tentokrát sama....

Simona Lewandowská a její pohled nejen na roli lesby Aleny v seriálu Zlatá labuť
20.10.2023

Simona Lewandowská a její pohled nejen na roli lesby Aleny v seriálu Zlatá labuť

K velkému překvapení všech se ve Zlaté labuti stala dějová linka Ireny a Aleny tou nejsledovanější z celého seriálu. To je pro české diváky dobrá...

S tebou mě baví svět je kultovní komedií. Vyzkoušejte si, zda o ní víte skutečně vše
14.09.2023

S tebou mě baví svět je kultovní komedií. Vyzkoušejte si, zda o ní víte skutečně vše

Kdo by neznal český film S tebou mě baví svět? Kultovní česká komedie je každoročně reprízována již skoro čtyřicet let. Víte ale o tomto zábavném...

Jean-Paul Belmondo opět jako bujarý švihák a akční hrdina par excellence v komedii Manželé z roku II
05.01.2024

Jean-Paul Belmondo opět jako bujarý švihák a akční hrdina par excellence v komedii Manželé z roku II

Belmondo byl často obsazován do typických francouzských komedií, které měly dynamický děj a plno extravagantních akčních scén. Podle filmových...

A je to konečně tady, zavzpomínáme na taneční. Seriáloví tvůrci pochopili, že diváci nechtějí jen kriminálky
29.10.2023

A je to konečně tady, zavzpomínáme na taneční. Seriáloví tvůrci pochopili, že diváci nechtějí jen kriminálky

Jiří Vejdělek připravuje nový televizní seriál pro celou rodinu a vybral si výborné herecké obsazení. Děj vtáhne diváky do prostředí, kde se žije...

Kristýna, František a Nyklová jsou jen některé z postav, jichž by se diváci Ulice rádi zbavili
24.09.2023

Kristýna, František a Nyklová jsou jen některé z postav, jichž by se diváci Ulice rádi zbavili

Je příliš uřvaný a pořád jen pije pivo, zaznívá na adresu Miloše Knoblocha. Neumí se tvářit normálně a klidně by mohl zůstat v Amsterodamu, myslí...

Diskutujte

Nejnovější diskutované