Letošní vánoční nadílka z Netflixu X

Letošní vánoční nadílka z Netflixu X
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vánoční výsadek odhalí, zda umí „syn největšího Vikinga všech dob“ zahrát dobře i romantickou roli ve vánoční komedii s předvídatelnou zápletkou. Netflix vám servíruje další z filmů, které jsou spojené s vánočním obdobím.

Ale nelekejte se, v závějích sněhu bloudit nebudete a pokud jste skalní příznivci seriálu Vikingové (a kdo není!), tak vám určitě zvědavost nedá, abyste se nepodívali na kanadského herce Alexandera Ludwiga, který byl jednou z nejstatečnějších a nejimpozantnějších postav této dobrodružné ságy.

Alexander Ludwig je dnes už na prahu třicítky a díky seriálu je jedním z nejznámějších kanadských herců. Určitě vás pobaví, že tento dvoumetrový svalovec začínal kariéru v reklamě na hračky s tematikou Harryho Pottera. Ale to bylo před dvaceti lety, tak to snad jeho drsnou image Vikinga nenaruší. Bjorna Lathbroka si zahrál od roku 2014.

Z jeho dalších filmů určitě stojí za připomenutí sportovní film z roku 2014 Na vítězné vlně nebo kultovka Hunger Games z roku 2012, za kterou získal hereckou cenu.

Alexander Ludwig 2009, Zdroj: s_bukley / Shutterstocj

Komedie Vánoční výsadek

Film natočil kanadský režisér Martin Wood, který stojí za seriály Stargate SG-1 a Stargate Atlantis. S Alexandrem zde druhou hlavní roli ztvárnila americká herečka, zpěvačka a tanečnice Katerina Graham.

Ta v roli Eriky pracuje jako asistentka v Kongresu ve Washingtonu a dostala za úkol navštívit základnu amerického letectva na Guamu a najít legitimní důvod, proč ji zavřít.

Kapitán letectva Andrew byl vybraný, aby ji během návštěvy dělal doprovod. Základna má jednu vánoční tradici a Andrew ženu přesvědčuje, že právě kvůli ní by si základna zasloužila zůstat v provozu.

A romantika bude z obrazovky přímo sálat, tak si nezapomeňte k tomu povánočnímu uklízení nebo k přípravám na mejdan na konci roku dopřát pořádný hrnek svařáku, ať si uděláte hezké filmové odpoledne.

Pokud se vám zalíbily filmové exteriéry, tak jde o Guam, málo známé území Spojených států v Mikronésii v západním Tichém oceánu. Zároveň je to nejzápadnější bod USA a největší ostrov Mikronésii. Šlo o vůbec první filmové natáčení pro účely jiného než dokumentárního charakteru.

 

Zdroj: