Hvězdy Ulice a jejich oblíbené činnosti: Někdo rád vaří, někdo radši mlsá

Hvězdy Ulice a jejich oblíbené činnosti: Někdo rád vaří, někdo radši mlsá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ten dělá to a ten zase tohle. Když zrovna nenatáčejí třeba Ulici, věnují se svým koníčkům. Někdo má dokonce to privilegium, že se může svým koníčkům věnovat i při natáčení. Co třeba ze srdce ráda dělá taková Dana Syslová?

Matyáš Valenta

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Stálicí na uličních pódiích je Matyáš Valenta, který s Ulicí vyrůstal a dovedla ho až do dospělosti. Jako František Hrubý nastoupil do seriálu coby devítiletý a je s ním spjatý již nějakých šestnáct let. Velkým koníčkem Matyáše Valenty je podle Blesku pro ženy hraní počítačových her. Je i jednou z tváří pořadu DVA3 pro nadšené počítačové hráče na Déčku České televize. Ač v dnešní době nemá tolik času věnovat se videohrám, zůstávají pro něj jakousi formou odpočinku a psal o nich i bakalářskou práci. 

Rudolf Hrušínský

 Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Bez Vlasty Peška by Ulice nebyla Ulicí. A nebyl by to správný Vlasta Pešek, kdyby jeho představitel nemiloval rybaření tak jako on. To naštěstí není případ Rudolfa Hrušínského. Ten je rybářským nadšencem již odmala. Možná, že podle jeho vzoru je postava Vlasty Peška taková, jaká je. Co mu vlastně rybaření přináší a co ho mrzí tak, že kvůli tomu dokonce jednou odjel na Nový Zéland? „Je to můj koníček již od dětství, uklidňuje mě to a odpočinu si u toho. Teď je ale zima a nedá se tu rybařit, což je vážně škoda,“ prozradil televizi Nova v jednom pochmurném zimním období Rudolf Hrušínský. 

Dana Syslová

 Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Seriálová manželka Rudolfa Hrušínského se ráda věnuje malování a jejím koníčkem je bezpochyby i herectví. Nebojí se užít si i pořádný adrenalin. Ke svým pětašedesátým narozeninám dostala tandemový seskok padákem, který si vyzkoušela se vším všudy. „Bylo to přenádherné. Prožívala jsem to maximálně a adrenalin působil na nejvyšší míru. Chvíli jsem se smála, chvíli plakala. To byl opravdu neobyčejný zážitek,” vzpomíná s redaktorkou Blesku pro ženy na nezapomenutelné pocity Dana Syslová. Na co Dana rovněž nezapomíná, je rozmazlovat se. Má velice ráda sladké a zmrzlině nedokáže odolat. Raději ji ani nekupuje do zásob, protože by byla schopná chodit s mističkou do mrazáku pořád dokola.  

Markéta Hrubešová

Markéta Hrubešová si v Ulici zahrála, jak jinak než neodolatelnou ženu, Tamaru Elliot, manželku jednoho bohatého Angličana, která si do Čech přijede vyřídit účty se svým bývalým milencem, Oldou Farským. Hodlá mu totiž oznámit jedno sladké tajemství, a to takové, že mají společné, už odrostlejší, nemanželské dítě, což pro Oldu a jeho rodinu až tak sladké nebylo. Komu ale Markéta Hrubešová opravdu život oslazuje, je její rodina a herečtí kolegové. Tedy jim život i koření. Mezi svými je vyhlášenou skvělou kuchařkou a gurmánkou, která nejraději připravuje a jí maso, ale nepohrdne ani výbornou rybou. Účinkovala i v pravidelných kuchařských spotech televize Nova Tescoma s chutí. Jak to vlastně tato kráska dělá, že i když ráda jí, vypadá pořád báječně? „Je pravda, že se snažím být živým důkazem toho, že lze milovat jídlo a vaření, a přitom netrpět obezitou. Zatím se mi to daří. Recept na to je podle mě jednoduchý: používat poctivé ingredience, udržet si v jídle míru a nezapomínat na pohyb. Třeba já často chodím pěšky a plavu,” prozradila Blesku pro ženy tajemství svého krásného vzhledu Markéta Hrubešová. 

 

Zdroj: