Nejúspěšnější sitcom Přátelé: Zjistěte, které postavě se nejvíce podobáte

Nejúspěšnější sitcom Přátelé: Zjistěte, které postavě se nejvíce podobáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šestice přátel si získala srdce svých fanoušků v jednom z nejúspěšnějších sitcomů všech dob, Přátelé. Chceš zjistit, ke které postavě máš nejblíže? Vyplň si náš kvíz!

O co v tomto kvízu jde?

Každá hlavní postava je něčím charakteristická. Vaším úkolem je odpovídat na otázky tak, jak to cítíte. Na základě odpovědí zjistíte, které postavě se nejvíce podobáte. Výsledky ale berte s rezervou; pokud to nebude zrovna vaše oblíbená postava, jde pouze o orientační kvíz.

Hlavní hrdinové seriálu

Hlavní postavy ztvárňuje šestice přátel, tři muži a tři ženy. Každá z postav je unikátní a jejich příběhy jsou různě vzájemně propleteny. Společně s vedlejšími postavami dokonale ztvárňují základní lidské vlastnosti, jak ty horší, tak i ty dobré. V kvízu budete odpovídat na deset otázek a můžete vybírat vždy ze čtyř možností. Zjistěte, ke které z následujících čtyř postav máte nejblíže.

Joey Francis Tribbiani

Joey Tribbiani je původem Ital. Joey se snažil prosadit v herecké branži, ale příliš se mu nedaří. V seriálu je známý především kvůli svým krátkým románkům, přesto v hloubi duše touží po spřízněné duši. Z postav patří k nejhloupějším, občas ale překvapil svou bystrostí. Vše vynahrazoval svým šarmem a ochotou pomáhat. Dlouhou dobu bydlel s Chandlerem, s nímž zažil mnoho zábavných chvilek. Joey má srdce ze zlata.

Rachel Karen Green

Rachel je vedoucí oddělení POLO košilí u Ralpha Laurena. Její nejlepší kamarádkou je Monica. V seriálu prožila vztah s Rossem, bratrem Monicy. Rachel patří spíše mezi drbny. Je také milovnicí nákupů a na konci osmé porodila dceru Emmu. Jako dítě to měla velice jednoduché, neboť byla oblíbená, rozmazlená a na střední škole byla nejoblíbenější holkou na škole. Osamostatnění jí činilo dlouhá léta potíže. Rachel má ráda zábavu a často se schází s přáteli.

Chandler Muriel Bing

Chandler patří mezi největší vtipálky z Přátel. Jeho dětství poznamenal rozvod rodičů. Jeho matka je autorkou romantických (erotických) novel, jeho otec vystupoval v travesty show pod jménem „Helena Handbasket“. Jeho první láskou byla Janice, kterou ostatní nesnášeli, a to zejména kvůli jejímu otravnému smíchu. Po neúspěšném vztahu se zamiloval do Monicy, se kterou se nakonec vzali.

Monica Geller

Monica je šéfkuchařkou v luxusní newyorské restauraci Java (u Alessandra). Vaření a pobyt v kuchyni doslova miluje. Monica je známá puntičkářka a má ráda čistotu a pořádek. Každá změna v domácnosti ji dokáže rozčílit. V pubertě měla nadváhu a v lásce neměla štěstí, dokud si nezačala s Chandlerem, za kterého se nakonec provdala. Její hlavním rysem je soutěživost a nerada prohrává.

 

Zdroj článku:
  • Autorský text