Drbárna ze ZOO: Charlie se zase stěhuje do Budějovic, dvojčata sedí v kuchyni nad bonbóny a Marika nasává jako houba

Drbárna ze ZOO: Charlie se zase stěhuje do Budějovic, dvojčata sedí v kuchyni nad bonbóny a Marika nasává jako houba
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hezky rozehraný romantický příběh dvojčat a bratrů je u ledu, ale zato se jaro ozvalo u Charlieho. Doma se opět předvádí v lesklém župánku, který zakrývá právě tolik, aby mohl být seriál vysílán před dvaadvacátou hodinou.

Charlie asi nikdy neměl vztah. Když se konečně trochu sblížil s Katkou, je z toho úplně zmatený a neví kudy kam. Katka mu vděčí za to, že má stále útulek, ale i za to, že se postaral o zdraví dědy. Dokonce už usoudila, že není pasák, jak jí neustále tvrdil její děda. Právě když to už vypadalo na normální vztah, opět zasáhl děda. Když nepomohla domluva vnučce, šel si promluvit s Charliem jako „chlap s chlapem“. Cestou vzal kus suché větve, aby dodal svým hrozbám patřičnou váhu.

Po příchodu k Charliemu, který ho pozval dál, však raději zvolil metodu pasivního odporu a skácel se k zemi. Skončil s lehkou indispozicí v nemocnici. Kateřina, která se svou komplikovanou povahou usoudila, že preferuje i nadále soužití s dědou, dala Charliemu kopačky. Nemůže svého jediného příbuzného dráždit. Nazvala to „pauzou ve vztahu“, který vlastně ještě nezačal.

Charlie tak opět (po kolikáté!) oznámil děvčatům, že odchází do Budějovic a že si budou muset na nájem bytu vydělat. To už z kuchyně, kde neustálé ze silikonových forem vyndávají bonbón po bonbónu (aniž by je napadlo třeba formu otočit), nevylezou. Kolik asi budou muset takových sladkostí vyrobit, aby měla na nájem poměrně prostorného bytu a na všechny závazky, které plynou z podnikání?

Marika u Charlieho
Marika u Charlieho | Zdroj: FTV Prima

Až do nedávna byla největší seriálovou stíhačkou Machyánová, ale jak to tak vypadá, její místo na stupních vítězů je silně otřeseno. Vypadá to, že tvůrci se chtějí Marice pomstít za to, že její představitelka hodlá tu milou seriálovou rodinu opustit způsobem, kterému produkce nemůže bránit.

Denisa Pfauserová si tak musí pohár hořkosti v roli Mariky vypít až do dna. Marika, která si zřejmě místo kávy ráno do hrnku nalije půl litru alkoholu, je už v záběrech jen opilá. Zašla na návštěvu za Charliem s nabídkou sňatku a také si počkala na Sid v ZOO, aby jí od plic řekla, co si o ní myslí.

Zrovna v ten okamžik letěl kolem „Superman“ Adam, který se tak dozvěděl, že se Sid zase neudržela s jeho nejlepším kamarádem. To ho tak rozhodilo, že se rozhodl noc strávit na planetě Krypton. Sid z jeho nepřítomnosti šílela. Stále si nemůže zvyknout, že Adam má pro lidstvo důležité poslání, a tak občas zmizí.

Nakonec ale vše dobře dopadne. Adam dostane pochvalu od Roklové, že jí jeho věštba zachránila před nemilou epizodou na JIP a Sid opět předvede, že ona za nic nemohla, a to všechno Filip!!!

Zdroj článku:
  • autorský článek