Malvína Pachlová z Ulice má svůj zvláštní rituál

Malvína Pachlová z Ulice má svůj zvláštní rituál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Malvína Pachlová je krásná, přátelská a otevřená. V Ulici hraje ženu s velmi podobnými vlastnostmi barmanku Šárku Pospíšilovou. Kromě Ulice ji můžete zastihnout i v divadle. Víte, jakému zvláštnímu rituálu se Malvína Pachlová pravidelně oddává?

Malvína Pachlová si za roli Šárky z Ulice od diváků vyslechla kritiku

Malvína Pachlová je jednou z hereček, na které je opravdu krásný pohled.

Tato herečka však má i velký talent. Různé role ztvárňuje nejen na televizních obrazovkách, nýbrž i v divadle. Divákům je teď nejblíž v roli Šárky Pospíšilové z Ulice, která řeší trable s láskou.

Šárka z Ulice pracuje za barem. Díky své veselé, upřímné a upovídané povaze má spoustu přátel a známých. Nejeden host restaurace se za Šárkou otáčí a všimne si jí i Radek Mastný. Jeho pohledům by však Šárka nejraději unikla.

Radek Mastný Šárku nevybíravě svádí a s útoky se sexuálním podtextem pokračuje i po tom, co se Šárka ohradí. Celá pro Šárku nepříjemná situace eskaluje fackou a Šárce za ni hrozí vyhazov v práci. Naštěstí se ale vše urovná a od Mastného má Šárka klid. Tím však dějová linka Šárky v Ulici nekončí.

Její hlavní drama přichází společně s Martinem Maléřem, do kterého se Šárka zamiluje.

Ti dva se v hospodě chvíli oťukávají, a nakonec vášni podlehnou. Kvůli Šárce Martin opouští rodinu a Šárka tak čelí velkému tlaku. Tímto tématem v Ulici si Šárka znepřátelila řadu diváků, kteří jí dokonce posílali nevybíravé vzkazy. Kvůli ochrany svého psychického zdraví přestala Malvína tyto vzkazy číst. 

Malvína Pachlová je ráda v kolektivu

Co na sebe Malvína Pachlová prozradila? Že je velmi společenská a miluje kolektiv. Ráda si s lidmi povídá a dozvídá se, co je u nich nového. I proto byl pro ni lockdown pochopitelně velmi náročný. Jen málokdo by správně tipl, jaký zvláštní rituál si Malvína Pachlová pěstuje. Je to kouření dýmky!

Dýmku si ráda ubalí i ji vykouří, ve své sbírce má více než 30 kusů. A když dostane kvalitní tabák, je šťastná jako blecha. Že by však byla Malvína silným kuřákem, to se říct nedá. Cigarety razantně odmítá.

 
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tvrdí, že kouřit dýmku je úplně jiné a jí se to líbí hlavně proto, že se tím vrací do dětství. Její otec pravidelně kouřil dýmku na balkóně a ona jako malá tu vůni tabáku milovala. Herečka této vášni také propadla a občas si dýmku dá. Trvá to však dlouho, než dýmku vykouříte, a proto se k rituálu přiklání jen ve chvílích, kdy na to má čas a kdy je pro to příležitost. 

Je to celkem nedávno, co na sebe herečka práskla těhotenství. To se jí podařilo tajit až půl roku, jenže jak bříško roste, už je daleko náročnější ho skrýt, a proto šla Malvína s pravdou ven. 

Zdoje: