Šárka Pospíšilová z Ulice odvádí chlapa od rodiny

Šárka Pospíšilová z Ulice odvádí chlapa od rodiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice, který televize Nova vysílá už od roku 2005, divákům nabízí pestrou směsici postav. Mezi nimi je i barmanka z Ulice Šárka Pospíšilová, která si diváky znepřátelí hned po tom, co odvede Martina Maléře od rodiny.

Šárku Pospíšilovou z Ulice jste mohli často vídat za barem

Jednou z výrazných postav Ulice je i barmanka Šárka Pospíšilová, kterou hraje Malvína Pachlová.

Na začátku svého působení v Ulici je Šárka méně výraznou postavou.

Děj okolo její postavy začne nabírat na dramatičnosti, když se Šárka v seriálu střetne s Radkem Mastným. Ten barmance v restauraci dělá nevhodné návrhy, a i po jejím odmítnutí své narážky stupňuje. Mezi Šárkou a Mastným dojde až k drobné potyčce a Šárka mu dává facku. Za to jí Mastný hrozí vyhazovem.

Šárky se zastává také Martin Maléř, který do hospody chodí na pivo a po Šárce mimoděk pokukuje. Do této doby je Šárka oblíbenou postavou Ulice. Hlavně divačky s ní sdílí obavy z tlaku Mastného.

Šárka Pospíšilová je přátelská, otevřená i hezká, a proto není pro diváka nijak těžké si ji oblíbit. Výrazný kotrmelec v tomto diváckém postoji nastává, když se Šárka začne více motat kolem ženatého Martina Maléře. Mezi Šárkou Pospíšilovou a Martinem Maléřem (kterého hraje Tomáš Dastlík) přeskočí jiskra, kterou ani jeden z nich nemůže potlačit. I přesto, že je Martin Maléř ženatý, nemůže si pomoct.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Menší krize s jeho manželkou Veronikou Maléřovou, která tou dobou na manžela kvůli práci nemá čas, tomu jen nahrává. Šárka s Martinem spolu skončí v posteli a pravidelně se tajně scházejí.

Nevěru Martina Maléře jako první odhalí jeho syn, čímž se ještě více prohloubí komunikativní krize, která mezi otcem a synem už nějakou dobu trvá. Ačkoliv Šárka Pospíšilová nikdy nechtěla rozvrátit rodinu s Martinem se jí to zkrátka stalo. Po tom, co Martin Maléř kvůli ní odchází od rodiny, jí začíná peklo nejen v seriálu Ulice, ale i v realitě kvůli nevybíravým vzkazům od diváků.

I přesto, že to vypadalo na velkou lásku, vztah mezi Šárkou a Martinem se po čase rozpadá.

Šárka začíná na Martina tlačit s rozvodem a Martin stále více řeší věci své manželky Veroniky. To už však Šárku přestává bavit a když jí do cesty vstoupí policista Herman (v podání Jana Holíka), je rozhodnutá vztah ukončit.

Malvína Pachlová jako Šárka Pospíšilová

Malvínu Pachlovou můžete kromě Ulice vídat i v dalších projektech. Ztvárnila už řadu rolí, a tak pro ni role milenky nebyla žádným problémem. I přes vlnu kritiky, která se na ni snesla, je Pachlová ráda, že mohla v Ulici toto téma ztvárnit a doufá, že ne všichni diváci se na tuto záležitost dívají černobíle.

Do role rozvracečky rodiny se může dostat každá žena, která touží po lásce a záměrně si ženatého muže nevybírá. Zároveň však Pachlová seriálovou Šárku malinko odsuzuje za to, že si na ženatého Martina nenechala zajít chuť. Mohla si tak ušetřit spoustu trápení.

Zdroje: