Maléřovi z Ulice: Dokonalá rodina, která se nakonec rozpadla kvůli jiné ženě

Maléřovi z Ulice: Dokonalá rodina, která se nakonec rozpadla kvůli jiné ženě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Maléřovi dlouho platili za spořádanou rodinu, jenže problémy se střádaly a rodinná pohoda mizela. Jaký je příběh rodiny? A kdo zavinil její rozpad? Přečtěte si další příběh ze seriálu Ulice.

Příchod na scénu

Rodinu Maléřových můžeme v Ulici sledovat od roku 2014, kdy se přistěhovala z Moravy. Od té doby je potkalo mnoho příkoří a dlouho to vypadalo, že jsou pouta členů rodiny natolik silná, aby vše přestála. Říká se, za vším hledej ženu, a i u rozpadu rodiny Maléřů tomu nebylo jinak.

Nové příležitosti

Hned začátek nového života přinesl několik potíží. Důvodem stěhování byla práce Martina Maléře, který začal pracovat u svého bývalého spolužáka Jardy Hejla ve firmě Liška a Hejl – Nábytek.

Manželka Martina Veronika si ve velkém městě připadala ztracená a bála se, že si nenajde práci.

Se svojí dobrosrdečnou povahou se však neztratila a pracovala nejprve v pekařství Vilmy Nyklové, poté v salonu Gabriely Pumrové, kde mohla uplatnit svoji lásku k šití. Po odchodu Gábiny do zahraničí se dokonce v salónu ujala vedení a na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemůže.

Práce Martina Maléře v truhlárně se ocitla v ohrožení, když se připletl do přestřelky a dostal zásah do ruky. Pracoval jako sanitář, až mu Jarda Hejl nabídl pozici 3D modelingu. Přes počáteční nevůli se Martinovi práce zalíbila a pracuje v dílně doteď.

Zkouška statečnosti

Ani pro děti nebyl přesun jednoduchý. Filip byl ještě malý kluk a adaptoval se rychleji než jeho sestra Rozina. Na gymnáziu se musela vypořádat s kyberšikanou, za kterou stála její spolužačka Lucie Weberová. Luciin bratr Richard přichystal Rozině další těžké chvíle, jejich komplikovaný vztah byl ukončen smrtí Richarda při autonehodě. Když dostala nabídku na modeling v USA, využila příležitosti a na nějakou dobu z Ulice odešla. Vrátila se i s přítelem Victorem, se kterým se rozhodli cestovat a ze seriálu opět zmizeli.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

První zaváhání

Ani vážná zranění, ani šikana, dokonce ani úmrtí rodinu nerozdělily. Za postupným rozpadem stála nevěra. První rána přišla, když se Veronika zamilovala do faráře Marka Ryby, ač to nedošlo dále než k polibkům, Ryba ukončil svou činnost faráře a vztah Veroniky s Martinem se dostal na tenký led. Martin se o náklonnosti své ženy k Rybovi samozřejmě dozvěděl a dlouho to vypadalo, že narušenou důvěru se již nepodaří opravit. Manželé žili nějakou dobu odděleně, ale Veroničina snaživost a uznání chyby přeci jen vztah udržely.

Podruhé a naposledy

Druhá a smrtelná rána pro manželství přišla v podobě nevěry ze strany Martina, jenž se zamiloval do číšnice Šárky Pospíšilové, která tehdy obsluhovala v penzionu U Květy.

Jejich milostný poměr procházel obdobími, kdy se Martin snažil od Šárky držet dál a zachránit rodinu a kdy bez sebe nemohli být. Nevěra vyplula na povrch a Martin se rozhodl odstěhovat od Veroniky a dětí a začít nový život. Jenže ani vztah se Šárkou nakonec nedopadl úspěšně. Šárka čím dál více žárlila na Veroniku a měla strach, že se k ní Martin vrátí. Kvůli stále častějším hádkám se Martin se Šárkou rozešli a vydali se každý svou cestou. Ačkoliv se Martin zkoušel Veroniku získat zpátky, ta už měla nový vztah se zubařem Patrikem Rouskem a rodina Maléřů se definitivně rozpadla.

Zdroj: