Do Ulice tento týden přijela sanitka – koho si odvezla a jak vážné to bude?

Do Ulice tento týden přijela sanitka – koho si odvezla a jak vážné to bude?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír se marně snažil promluvit Lexíkovi do duše a vzbudit v něm sympatie ke Kateřině. Ve škole se kouřila marihuana a nepříjemné následky to mělo zejména pro Anežku, která přišla o kamarádku Žofku, a navíc naštvala Michala. Kaštanovi se po konfrontaci s Vítkem přitížilo.

Lexíkův vztah ke Kateřině se zhoršil

Výlet s drozdy se vyvedl na výbornou. Lexík a Kateřina si při něm skvěle rozuměli a Lumír chtěl na tento úspěch navázat. Kateřinu pozval na večeři, ale když dorazila, Lexík se začal chovat odměřeně. Odmítl její štrúdl a šel rovnou spát. Ingrid a Vendula dospěly k názoru, že Lexík vnímá Kateřinu dvěma způsoby.

Na výletě to byla kamarádka Krabice, ale doma je to ženská, která mu chce nahradit maminku. On by po tátově boku viděl raději Ingrid a nechápe, z jakého důvodu to není možné. Ačkoli se mu Lumír snažil vysvětlit, proč je pro něj Kateřina důležitá, synek ho požádal, aby ji už víckrát nezval.

Holky se ve škole zhulily, pak přišel trest

Žofka přinesla do školy jointa a holky ho hnedle vyzkoušely. Anežce se udělalo tak špatně, že to vzbudilo pozornost profesorů. Zkušený Otík snadno odhalil, že jsou děvčata zhulená, a malér byl na světě. Magda odvedla Anežku domů, kde dívka rodičům přiznala, že jointa přinesla Žofka, stejně jako předtím sazenici konopí. Zmínila se rovněž o popíjení vodky, takže se trestu dočkal i Michal.

Klímovi a paní Dušková byli pozváni do školy, aby jim Prokop oznámil, že chce studentky potrestat dvojkou z chování. Nakonec trest zmírnil na důtky. Přesto Žofka zažívala doma peklo a vinila z toho užvaněnou Anežku. Přestala s ní kamarádit. Michal tudíž ztratil možnost trávit s Žofkou čas a naštval se na Anežku taky.

Michal bude na Anežku také naštvaný, Zdroj: TV Nova

Kaštana odvezli do nemocnice, bude muset pod kudlu

Kaštan se přimlouval za děti, aby na ně Klímovi nebyli moc přísní. Vítka ale jeho přítomnost akorát víc podráždila. Obvinil Kaštana ze simulování a bez váhání ho vykázal z bytu. Domnělému hypochondrovi se pak na ulici přitížilo. Zamotala se mu hlava a snad by sebou praštil o zem, kdyby mu na pomoc nepřispěchala Veronika. Ta zavolala sanitku a Kaštan skončil v nemocnici, kde ho čekala operace plotýnky. Iva si dělala výčitky, a tak ho navštívila a koupila mu nějaké základní potřeby. Usoudila, že by o jeho zdravotním stavu měla vědět rodina. Kaštan o to nestál, ale Iva si díky Aničce našla na jeho dceru kontakt a napsala jí e-mail.

S Karlou jsme byli milenci, řekl Jakub Věrce

Jakub si Věrku odchytil na ulici, aby jí pověděl pravdu o svém vztahu ke Karle. Byli milenci, než se ho rozhodla odkopnout a dohnat k sebevraždě. Věrka mu nevěřila, ale rmoutilo ji, že se jí vůbec pokoušel namluvit takové nesmysly. Proto se s ním sešla znovu, aby ho přesvědčila, že potřebuje odbornou pomoc. Jakub nejenže s ní nesouhlasil, navíc jí ještě pověděl nepříjemné podrobnosti – o tom, že s ním Karla chodila celé měsíce, ba dokonce chtěla opustit Kryštofa a spolu s dětmi odejít k Jakubovi. Věrka ho odmítla brát vážně, proto urazil její literární tvorbu.

Zdroj článku:
  • Autorský text