Vzpomínáte si na rebelku z filmu Fair Play? Judit Pecháček za poslední desetiletí změnila příjmení i bydliště

Vzpomínáte si na rebelku z filmu Fair Play? Judit Pecháček za poslední desetiletí změnila příjmení i bydliště
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento snímek s herečkou (tenkrát ještě Judit Bárdos) byl nedávno v nabídce České televize. Když byl v roce 2016 uvedený v premiéře, nenechalo si ho ujít přes milion diváků. Právě v tom okamžiku se herečka s maďarskou národností a slovenským občanstvím, žijící v Praze, stala známou.

Za deset let se ze čtyřiadvacetileté herečky stala vdaná paní, která s úsměvem rozdává rozhovory v češtině, slovenštině i maďarštině. Stejně si vede i před kamerou a spolu s uhrančivým pohledem, mezírkou mezi předními zuby a talentem, se kterým dokáže zahrát každou postavu, je oblíbená u řady režisérů.

Spokojený vzhled herečka přičítá tomu, že se snaží nestresovat a přestala být přehnaně náročná nejen ke svému okolí, ale i k sobě. Snaží se udržovat ve formě zábavným způsobem. Chodí na procházky a cvičí tak, aby ji to bavilo. Ve dnech, kdy má hodně náročný program, se snaží najít si chvilku, aby si zhodnotila, co všechno ten den stihla a jak se jí to povedlo. To jí pomáhá připravit se bez stresu na další den. Jak uvedla, filmové natáčení není vůbec žádná sranda už jen proto, že jde o velké peníze a zodpovědnost celého štábu. Vše je dlouho dopředu naplánované a všichni musí dělat to, co mají. Potom to může vše fungovat.

Objevila se i v oblíbeném seriálu

Překvapivě za jedno z nejsložitějších natáčení považuje seriál Místo zločinu České Budějovice, kde v každé epizodě musela bojovat se spoustou informací, které nebyly na nic vázané. Musela se tak učit suchá fakta – čísla a další údaje spojené s každým případem. Vše se musela naučit naprosto přesně, což bylo hodně náročné, zvlášť když to musela odříkat v češtině. Ale jinak si seriál pochvalovala jako výlet do úplně jiného světa. Nahlédla pod pokličku skutečným vyšetřovatelům a zkusila si, jaké to je být v mordpartě. Poprvé v životě si zkusila v ruce držet zbraň. Zbraním sice neholduje, ale je ráda, že při dalších projektech už bude vědět, co se zbraní dělat. Sice je pacifista, ale chápe, že pro někoho může být střelba na střelnici relax, při němž se člověk soustředí pouze na výstřel a všechny starosti hodí za hlavu.

Talentovaná herečka jde z role do role. Příští rok v zimě se objeví ve filmu Tichá pošta Matějem Hádkem. Letos má za sebou premiéru filmu Bohdana Slámy SuchoMartinem Pechlátem a Tomasem Seanem Pšeničkou. V květnu ji čeká další premiéra, a to filmu Noční klid.

Tajná svatba

Se svatbou se herečka nijak nepředváděla a po krátké známosti si v roce 2022 vzala přítele Miloslava Pecháčka. Svatba byla tajná a konala se asi měsíc poté, co se pár poprvé oficiálně ukázal na filmovém festivalu v Karlových Varech. Její manžel je především kameraman, ale občas se objeví i před kamerou. Zahrál si ve filmu Krajina ve stínu nebo v epizodních rolích v seriálech Případy 1. oddělení a Zrádci.

Zdroje článku: