Diskuze

JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku

JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku
O hvězdné hosty nebylo v HIMYM nouze. Vždy se na pár epizod objevily nové postavy, které nám svým obsazením mnohdy vyrazily dech. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější hosty seriálu Jak jsem poznal vaši matku.
Zpět na celý článek

O hvězdné hosty nebylo v HIMYM nouze. Vždy se na pár epizod objevily nové postavy, které nám svým obsazením mnohdy vyrazily dech. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější hosty seriálu Jak jsem poznal vaši matku.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kvíz: Gorily v mlze, nádherný film podle skutečné události. Při sledování osudu jeho hrdinky mrazí
21.01.2025

Kvíz: Gorily v mlze, nádherný film podle skutečné události. Při sledování osudu jeho hrdinky mrazí

Jedním z nejpovedenějších hollywoodských filmových dramat vycházejících ze skutečné události je i životopisný snímek o antropoložce Dian Fossey s...

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství
09.11.2024

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství

Luboš se v nových epizodách Ulice přehoupne do dětského období, prozradila představitelka Karly, jež zároveň popsala, jak rozlišuje dvojčata, která...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: V posteli nebo na louce, ale tajně. Petr a Olí tuší, že David je na Veroniku nasazený
20.11.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: V posteli nebo na louce, ale tajně. Petr a Olí tuší, že David je na Veroniku nasazený

Zamilovanost je stav, který má na lidský rozum podivný účinek, a Veronika na Davida nedá dopustit. Kluci jí prostě závidí. Emotivní bouře nemine...

Nacisté chtěli ukrást největší poklady lidstva. Statečný železničář jim vystavil stopku v napínavém souboji o čas
21.11.2024

Nacisté chtěli ukrást největší poklady lidstva. Statečný železničář jim vystavil stopku v napínavém souboji o čas

Jak srovnat kulturní dědictví národa s hodnotou lidského života? To je podtext filmu Vlak, zcela přesvědčivého, inteligentního thrilleru chytře...

Zítra v Ulici: V pátek se Vendula definitivně rozloučí a Martina propukne v pláč. Hospodu nezvládá
07.11.2024

Zítra v Ulici: V pátek se Vendula definitivně rozloučí a Martina propukne v pláč. Hospodu nezvládá

Zatímco Vendula odjede do Telecího za novým životem, Martina novou úlohu v hospodě přestává zvládat. Milena jí to dává sežrat a ona jí ani nemůže...

Jedna rodina: Medard to s Terezou nevzdává a Karel vzal přípravu svatby na sebe. Došlo i na rituál s mrtvým kuřetem
22.10.2024

Jedna rodina: Medard to s Terezou nevzdává a Karel vzal přípravu svatby na sebe. Došlo i na rituál s mrtvým kuřetem

Klára přestala být posedlá koncem světa a zaměřila se na svatbu. Musí být velkolepá a nezapomenutelná. Karla začínají její velké plány trochu děsit...

Jak dnes vypadají hvězdy z českého seriálu Život na zámku, který připomínal telenovelu
25.12.2024

Jak dnes vypadají hvězdy z českého seriálu Život na zámku, který připomínal telenovelu

Oblíbený český seriál z pera spisovatele Jana Míky se vrací na obrazovky už 12. ledna, tentokrát ve vysílání TV Nova. Poprvé se diváci s rodinou...

Jedna rodina: Ve vzduchu je láska, dokonce i Irena si konečně našla chlapa
31.10.2024

Jedna rodina: Ve vzduchu je láska, dokonce i Irena si konečně našla chlapa

Petr se tváří na Darju trochu dotčeně a neví, co si myslet. Sice slibovala překvapení, ale nečekal, že do toho zapojí i Medarda. A na klinice bude...

Ivana se vrátí jenom na skok, přesto přinese zvrat, který otřese celou Ulicí
29.10.2024

Ivana se vrátí jenom na skok, přesto přinese zvrat, který otřese celou Ulicí

Návrat Ivany Drápalové v podání Vilmy Cibulkové je dalším zpestřením z uliční bonboniéry, kterou si tvůrci připravili pro diváky v jubilejní...

KVÍZ: Na lovu – Kalkulátor pod stromečkem nejvíc ocení sportovní potřeby
26.11.2024

KVÍZ: Na lovu – Kalkulátor pod stromečkem nejvíc ocení sportovní potřeby

Připravili jsme si pro vás kvíz zahrnující otázky, s nimiž měl Kalkulátor v pořadu Na lovu jisté potíže. Protože se ale blíží Vánoce, doplníme ho...

Diskutujte

Nejnovější diskutované