Show Jana Krause: První březnové vysílání nabízí posezení s hercem Janem Vondráčkem

Show Jana Krause: První březnové vysílání nabízí posezení s hercem Janem Vondráčkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Společnost mu budou dělat Zuzana Belohorcová a spisovatelka Lucie Sára Závodná. Jan Vondráček se rozpovídá o velké výzvě, kterou nedávno zdolal. Všem, komu bude nový hlas v pražské městské hromadné dopravě povědomý, tak už bude jasné, komu patří.

V pořadu TV Prima se Jan Vondráček moderátorovi Krausovi přizná, že se na práci pro dopravní podnik hodně připravoval, protože jeho hlas možná budou cestující poslouchat dalších dvacet let, a to je velká odpovědnost. Vondráček sklízí úspěch v dabingu a určitě každý ví, že propůjčil svůj hlas hrdinovi oblíbeného zahraničního seriálu Mentalista. Ceněná je také jeho práce na audiokazetě pro Supraphon, kde sám namluvil Hobita od Tolkiena, kde je mnoho postav a hlasů. Neváhal i zazpívat.

Jana Vondráčka si vybrali sami cestující prostřednictvím ankety Dopravních podniků. Hlasovalo pro něj přes 120 tisíc lidí. Herec uvedl, že nejtěžší bylo najít balanc, protože jiný hlas je lidem příjemný po ránu, když ještě trošku podřimují a jiný hlas uvítají v přeplněné odpolední tramvaji.

Herec se v současnosti objevuje v nové seriálu prima+. Jmenuje se Zákony vlka a diváci se mohou těšit na Lindu Rybovou i Stanislava Majera. Vytvořil také nepříliš sympatickou postavu policisty Petra Písaříka v dalším komediálním seriálu Černé vdovy.

Zuzana Belohorcová (2019)
Zuzana Belohorcová (2019) | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zuzana Belohorcová v mládí vystupovala jako playmate a moderátorka. Dnes se živí prací s realitami. Zuzana zavzpomíná na pobyt v Americe, odkud se i s manželem přestěhovala na ostrov Tenerife, kde je údajně realitní byznys v plenkách, a tak má větší šanci uspět. Tvrdí, že spousta lidí z Floridy prodává své nemovitosti a odchází právě na Tenerife, kde je bezpečno, teplo a vše je relativně levné.

Lucie Sára Závodná je spisovatelka a pedagožka, účastnice česko-norského výzkumu hledajícího odpověď na otázku, jak lépe učit dnešní středoškoláky a vysokoškoláky. Lucie se spolu s dalšími pedagogy snaží vytvořit přijatelnější postup pro vzdělávání dnešních mladých lidí, kteří jen neradi otevírají knihy a vědomosti nejraději čerpají z online prostředí. Mobil nedají z ruky.

Také upozornila na skutečnost, že dnešní děti jsou velice křehké a citlivé. Je třeba k nim přistupovat mnohem obezřetněji, protože jsou hodně citliví na urážky a mají mnohem větší sklon k plačtivosti, než měla generace jejich rodičů.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek