Milenka Konstantinová ze ZOO: Divákům ji TV Prima nepředstavila, přesto na sebe strhla pozornost

Milenka Konstantinová ze ZOO: Divákům ji TV Prima nepředstavila, přesto na sebe strhla pozornost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V oblíbeném seriálu se Milenka objevila bez ohlášení a velkých reklam. Už při prvních záběrech na sebe upoutala pozornost. Malé děvčátko, které hraje roli Stázky, Karlova hříchu z nevěry, rozhodně nelze přehlédnout a mezi dětskými seriálovými herci doslova září.

Postava Stázky má na rozdíl od dalšího dětského herce, který hraje Vojtova syna, v seriálu i celou řadu dialogů, které děvčátko bez problémů zvládá.

A její velká herecká příležitost v seriálu ještě přijde. Přes různé peripetie se v jedné z budoucích epizod Marie Roklová s Karlovou nemanželskou dcerou Stázkou blíže seznámí. Karel se sice snaží o dceru postarat poté, co ji nemohl nechat u nespolehlivé babičky, ale když Stázka onemocní, je v koncích. Na Vojtovu intervenci se k nemocnému dítěti dostane Marie. Není z toho moc nadšená, ale přece jen chápe, že dítě za selhání manžela nemůže.

Stázka se vyléčí a chvíli to vypadá, že Marii nakonec roztomilé děvčátko postrčí k tomu, aby Karlovi odpustila. Jenže bolest Marie je moc velká a zklamaná žena je stále neoblomná.

Marie Roklová je stále k manželovi odměřená a Stázka je velice citlivé dítě a pochopí, že v domácnosti je dusno kvůli ní. Shodou okolností se na hřišti dozví, že by mohla Karla a Marii udobřit, kdyby se o ni začali bát. A na to je nejlepší útěk z domu.

Děvčátko však není tak odvážné, aby se do takového dobrodružství pustilo samo, a tak k dobrodružnému útěku přemluví i Matěje, syna Vojty. Stačí jedna chvíle nepozornosti a z dětí jsou uprchlíci.

Plán Stázky vyšel a děti budou pryč celou noc. Započne velká pátrací akce, a kromě rodiny se přidá i policie. Děti za sebou naštěstí zanechají jasnou stopu, a tak vše skončí šťastným setkáním. Na to, zda uprchlická akce splní účel, si však ještě chvíli budeme muset počkat.

Kdo je roztomilá holčička, která hraje Stázku

Milence Konstantinové je šest let, žije v Praze a chodí do první třídy. Ve spolupráci s maminkou Kateřinou nám poskytla krátký rozhovor.

Už jsi někde hrála, nebo je to v seriálu tvá premiéra?
Moje premiéra byla v seriálu 1. Mise, kde jsem hrála nevlastní dceru doktora Hofbauera (Marek Němec), Jelizavetu.
Pak následovaly malé roličky v seriálech O mě se neboj a americkém seriálu Dangerous Liaisons. Kromě seriálů natáčím i různé reklamy (Telekom SK, Dům Ronalda McDonalda, Penny a jiné).

Co tě baví?
Nejvíc mě baví natáčení, kreslení, zpívání a hraní s panenkami.

Koho máš z herců seriálu ráda?
V ZOO mám ráda každého, všichni jsou na mě hodní a milí: Ondřej Pavelka, Veronika Freimanová, David Gránský. S Michaelou Pecháčkovou jsem se potkala na chodbě a měla jsem obrovskou radost. Anča je moje nejoblíbenější postava v seriálu. Také největší radost mám, když občas na chodbě potkám svého bývalého seriálového tatínka Marka Němce.

Jak velký prostor v seriálu bude tvá postava dostávat?
Stázka dostane hodně prostoru, obzvlášť v 84. díle, kde s Matějem utečeme a budou nás hledat. Zajímavé je, jestli se Karel a Marie usmíří, jak tomu možná pomůže i Stázka a jak budou všichni společně bydlet. Ale možná se jim to nepodaří a budou muset vymyslet nějaký kompromis.

Co tě baví, když nenatáčíš?
Když nenatáčím, chodím do školy, do ZUŠ na dramaťák, na různé kroužky: gymnastika, tanec, angličtina, dějiny umění. Ráda chodím do divadel, o Vánocích jsem poprvé byla na baletním představení Louskáček. Poslouchám hudbu, hraju si s panenkami. Učím se bruslit a lyžovat. V létě, když chodíme do parku, tak jezdím na skateboardu, na kole a na koloběžce.

Možná se ze Stázky stane další dětská hvězda, jako byl Tomáš Holý, na kterého tak rádi vzpomínáme. K tomu potřebuje hodně štěstí, a hlavně podporu maminky Kateřiny, které děkujeme za spolupráci. Určitě to není naposled, co o talentované holčičce slyšíme.

Zdroje článku:
  • s laskavým svolením Kateřiny Konstantinové,
  • autorský článek