Diskuze

Když Quentin Tarantino vymyslel jedinečný charakter aneb co všechno ví Hans Landa

Když Quentin Tarantino vymyslel jedinečný charakter aneb co všechno ví Hans Landa
Filmy Quentina Tarantina patří bezpochybně k nejlepším filmařským kouskům všech dob. Krví v žilách těchto filmů jsou především zajímavé charaktery. S filmem „Hanebný pancharti“ se s jednou postavou dostal do nových kinematografický sfér.
Zpět na celý článek

Filmy Quentina Tarantina patří bezpochybně k nejlepším filmařským kouskům všech dob. Krví v žilách těchto filmů jsou především zajímavé charaktery. S filmem „Hanebný pancharti“ se s jednou postavou dostal do nových kinematografický sfér.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Televizní inscenace, kde svatba měla být jen vtip, jenže něco se zvrtlo, by byla určitě vtipná i dnes
17.05.2025

Televizní inscenace, kde svatba měla být jen vtip, jenže něco se zvrtlo, by byla určitě vtipná i dnes

Televizní inscenace Sázka pro dva je vzpomínkou na spisovatele a televizního scenáristu Karla Štorkána. Komedie určitě potěší i všechny pamětníky,...

Kvíz: Legendární hlášky, které vás dostanou! Otestujte své filmové znalosti a ukažte, že jste skutečný znalec českých klasik
21.03.2025

Kvíz: Legendární hlášky, které vás dostanou! Otestujte své filmové znalosti a ukažte, že jste skutečný znalec českých klasik

Některé filmy si pamatujeme už jen pro jejich vtipné hlášky, které se nám nesmazatelně zapsaly do paměti. Rádi pak tyto hlášky používáme i v běžném...

Konec Ulice se blíží. Jubilejní sezóna je nejhorší za celých 20 let
16.05.2025

Konec Ulice se blíží. Jubilejní sezóna je nejhorší za celých 20 let

Dvacátá sezóna Ulice se pomalu chýlí ke konci a na dveře už, zatím jen tiše a nenápadně, klepou letní prázdniny. Zdá se tak, že nastává vhodná...

V pondělní Ulici Věrka nafoukne nehodu s kuličkou a Žaneta ukáže svou milou stránku
23.02.2025

V pondělní Ulici Věrka nafoukne nehodu s kuličkou a Žaneta ukáže svou milou stránku

U Marečkových bude v pondělí rušno. Začne to tím, že Karlík spolkne kuličku od Běty a Věrka z toho udělá tragédii. Těžko říct, jestli se jen...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Tento herec z Ulice své slavné předky nezapře, kromě talentu zdědil podle vlastních slov také sklony k tloustnutí
25.05.2025

Tento herec z Ulice své slavné předky nezapře, kromě talentu zdědil podle vlastních slov také sklony k tloustnutí

Je to živel, u kterého se umělecké sklony zkrátka musely projevit. Jeho praděd byl pěvec Emil Burian, jeho děd byl E. F. Burian, který se krom...

Tohle byl ten film, po kterém jsme všichni chtěli být kosmonauty. Dnes už takový budovatelský patos asi nikoho neosloví
05.05.2025

Tohle byl ten film, po kterém jsme všichni chtěli být kosmonauty. Dnes už takový budovatelský patos asi nikoho neosloví

Jeden z nejikoničtějších filmů o vesmíru, snímek 2001: Vesmírná odysea, který redefinoval sci-fi žánr a inspiroval značnou část tvůrců, umělců i...

V ZOO bude zítra panovat napětí: Adélka pod tlakem, její snaha o nápravu bude drsná a Sid hodně zariskuje
13.05.2025

V ZOO bude zítra panovat napětí: Adélka pod tlakem, její snaha o nápravu bude drsná a Sid hodně zariskuje

Láska si našla Petru, ale ta má zase jiné pochybnosti. Do maléru se asi brzy dostane Nick, kteří krouží kolem Ester, a jak mu Daniel stále opakuje,...

V Ulici dojde k nečekanému odchodu – dárek jako rozloučení a zklamání fanoušků
30.05.2025

V Ulici dojde k nečekanému odchodu – dárek jako rozloučení a zklamání fanoušků

Po několikaměsíčním intenzivním natáčení končí herečka Kristýna Leichtová v Ulici a loučí se jako Petra Beranová, která pomalu mizí ze života...

V pondělní Ulici přijde Beranová s velkou novinou. Těhotenský test nebude třeba
23.03.2025

V pondělní Ulici přijde Beranová s velkou novinou. Těhotenský test nebude třeba

Gábina a Milena budou pondělního rána jako na trní, protože Petra si má během dne udělat těhotenský test. Nakonec se ale zdá, že to nebude nutné....

Diskutujte

Nejnovější diskutované