Výměna manželek: Pomsta od Romana na sebe nenechala dlouho čekat, jeho Zuzana prý musela denně odmítat návrhy od Jirky

Výměna manželek: Pomsta od Romana na sebe nenechala dlouho čekat, jeho Zuzana prý musela denně odmítat návrhy od Jirky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zuzana a Roman si určitě uvědomili, že z Výměny manželek nevyšli úplně v nejlepším světle a soudě podle toho, jak se Roman před kamerami předvedl, není žádným překvapením, že se dodatečně snažil druhou rodinu pošpinit. Stejně tak nikoho nepřekvapí, že k tomu zneužil svou poslušnou manželku.

Petra a Jirka

I v druhé rodině na zkušenost před kamerami často vzpomínají. Hlavně proto, že nechápou, jak může žena žít s mužem, který nemá rád její děti. Petra už během pobytu v Karlových Varech uvedla, že by s takovým člověkem, jakým je Roman, nedokázala žít. Svůj názor nezměnila a myslí si, že by měl Roman vyhledat odbornou pomoc, protože to nemá v hlavě v pořádku.

Tak ostatně působil i na diváky, kteří se podivovali nad tím, že vůbec nějakou ženu TV Nova poslala do tak nebezpečného prostředí a zda to bylo zodpovědné.

Petra popsala Romana jako nezodpovědného člověka, který nesnese žádnou kritiku, hned vybuchne a ani před dětmi nedokáže svůj slovník mírnit. Vlastně z něj neměla dobrý pocit už od začátku, když ho poprvé viděla. Neví, zda by byl schopný jí fyzicky ublížit, ale strach z něj šel. Cítila, že to nebude úplně normální soužití. Podobně špatný dojem z něj měl při závěrečném setkání i Jirka.

Ten se poměrně snadno se Zuzanou během výměny spřátelil a o Romanově chování se dozvěděl možná víc, než chtěl. Nechápal, že Zuzaně přijde normální upřednostňovat chlapa před dětmi. Stejně tak nechápal, že se nechá tak moc omezovat. Nesměla chodit na sociální sítě, v telefonu měla GPS, aby Roman stále věděl, kde je a na procházku se psem měla vytyčenou jednu trasu, jinam nesměla. Zuzana si mu také postěžovala, že by chtěla normálního chlapa, ale že když už si jí nějaký všimne, jde mu jen o jedno.

Jirka se jí snažil vysvětlit, že to bude jejím vzhledem, protože právě tím se stylizuje do ženy, která na takové nabídky čeká. Navíc, vlasy, obočí nebo piercing jí rozhodně na kráse nepřidávají. A ona mu to všechno odkývala a vypadalo to, že by třeba po několikadenním pobytu v jiné domácnosti mohla zvážit nějaké životní změny.

Jirka se ale zřejmě snažil marně. Petra zůstala v kontaktu s nejstarším Zuzaniným synem, takže má informace, že Zuzana žádné změny nepodnikla a vše je i nadále stejně neutěšené, jak to bylo v době natáčení. Pomáhat člověku, který o to nestojí, je zbytečné.

Jirka si účast v reality show pochvaloval, Petra se v jeho očích rozhodně změnila, v dubnu mají svatbu a pracují na druhém dítěti. Oba si uvědomili, že se mají vlastně dobře a začali si toho vážit. Jak ovšem zareagovali na zpověď druhého páru, zůstalo tajemstvím.

Petra v zoufalé situaci v druhé rodině
Petra v zoufalé situaci v druhé rodině | Zdroj: TV Nova

Zuzana a Roman

Zuzana jako první věc na kameru vynesla informaci, že s Jirkou to bylo docela fajn, ale každý den jí dělal sexuální návrhy s tím, že kdyby chtěla, nikdo by se to nemusel dozvědět. V tomto směru byl prý velice vytrvalý. Roman souhlasně přikyvoval, jak manželka pěkně spolupracuje. A vypadal docela klidně, což je u muže, který dovoluje manželce chodit ven jenom po vytyčené trase, udivující. Nejspíš by se choval úplně jinak, kdyby k takovým návrhům došlo a rozhodně by své ženě nevěřil, že by odolala.

A protože bylo třeba ještě naházet špínu na Petru, tak ta údajně každý večer pila alkohol. Kdo by se jí mohl divit, i kdyby to byla pravda, že. Ale proč by se o to štáb nepodělil a točil záměrně jen věci, které byly jasně v neprospěch Romana?

Jak to bylo doopravdy se asi nedozvíme nikdy, ale každý si zřejmě svůj názor udělal.

Zdroje článku: