7. série seriálu Sex ve městě

7. série seriálu Sex ve městě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celých sedmnáct let trvalo, než se milovnice kultovního seriálu Sex ve městě dočkaly pokračování. Čtyři hlavní postavy jsou sice o pár let starší, šmrnc a vkus pro módu ani zajímavé chvíle jejich životů rozhodně nechybí. Zkraťte si čekání a zjistěte nejdůležitější informace o pokračování tohoto nezapomenutelného seriálu.

Nejdůležitější tahák seriálu

Samozřejmě nemůže v pokračování chybět vkus ani realita ne vždy skvělého života. Další série bude nejspíš mít jen deset dílů, ty však budou ukazovat pokračování života Carrie a jejích kamarádek Mirandy a Charlotte. Život po padesátce totiž rozhodně není pro ženy snadné období. V obrovském městě New York to platí dvakrát tolik.

Jaké životní situace bude Carrie řešit?

K pokračování seriálu se vyjádřila sama herečka Sarah Jessica Parker, která již před lety ztvárnila nezapomenutelnou Carrie. Prozradila, že v minisérii ukáže Carrie svůj pokračující život. Diváci zjistí, v jaké situaci se nachází, jak se jí žije bez dětí a zda stále píše sloupek do novin.

Zdroj: Tinseltown / shutterstock

Proč chybí legendární Samantha?

Tvůrci seriálu z dílny HBO se hned na začátku vyjádřili k tomu, proč se Samantha neukáže v pokračování seriálu. Přece jen do světoznámé čtyřky nejlepších kamarádek bezpochyb patřila. Tvůrci vysvětlili, že absence Samanthy podpoří autentičnost celého děje, kdy zkrátka v životě nemůžete mít všechny své přátele po celou dobu. Zatímco v mládí si můžete s někým skvěle rozumět, v padesáti letech už může být všechno jinak.

Kromě Samanthy bude chybět také stylistka Patricie Field, která může za veškeré outfity. V době natáčení má totiž již nasmlouvanou práci na seriálu Emily in Paris. Místo ní se role stylistky pro Carrie a ostatní ujme Molly Roggers, která již na Sexu ve městě také pracovala.

Nebude chybět ani Pan Božský

Kdo by neznal Pana Božského? Tato přezdívka se vryla do paměti snad každé ženy, stejně jako neodolatelný herec Chris Noth. Nejdříve bulvárem proběhla informace o tom, že se herec natáčení nezúčastní, před pár týdny bylo však oficiálně potvrzeno, že se další děj bez Pana Božského rozhodně neodehraje.

Chris Noth
Chris Noth vlevo na fotografii, Zdroj: s_bukley / Shutterstock

Zdroj: