Kdo je Sarah Jessica Parker ve skutečném životě a jak moc se podobá Carrie Bradshaw

Kdo je Sarah Jessica Parker ve skutečném životě a jak moc se podobá Carrie Bradshaw
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I se svojí skromnou výškou 160 cm je Sarah Jessica Parker považovaná za jednu z nejvýraznějších hollywoodských osobností a ikon stylu. Po dosažení světové slávy s postavou Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě, vytvořila Sarah několik módních projektů a předvedla se jako talentovaná stylistka.

Sarah se narodila 25. 3. 1965 ve znamení Berana. Pochází z hodně skromných poměrů, ale díky zjevnému talentu dostala už v 8 letech roli v muzikále na Broadwayi a přinesla do rodinného rozpočtu peníze. Cesta k filmu a k seriálům pro ni nebyla složitá.

Když skončila v roce 2004 natáčení seriálu Sex ve městě, vrhla se na tvorbu oblečení a doplňků pod značkou SJP.

Díky úspěchu seriálu Sex ve městě má Sarah a její rodina budoucnost zajištěnou. Stala se totiž nejlépe placenou seriálovou herečkou vůbec. Poslední 3 sezóny si vydělala 3,2 milionů dolarů za epizodu. Během toho období natočila 46 epizod. K velké zlosti svých kolegyň si vydělala mnohem více i za práci ve dvou celovečerních filmech. Za první to bylo 15 milionů dolarů a za druhý film 20 milionů dolarů. Pro srovnání: ostatní hlavní představitelky si odnesly za první film honorář 3 miliony dolarů.

Sarah se tak v žebříčku příjmů seriálových celebrit dostala na první místo před Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Charlieho Sheena.

V soukromém životě žila Sarah v letech 1984 až 1991 s Robertem Downeyem Jr., ale jeho silná závislost na drogách a alkoholu nakonec herečku unavila a ze vztahu odešla.

V roce 1997 si vzala Matthewa Brodericka, herce s věčně chlapeckým úsměvem. Oba chtěli velkou rodinu, ale po narození syna se už křehké Sáře nepodařilo otěhotnět, a tak jim dvojčata – dvě holčičky, porodila náhradní matka.

Herečka stejně jako její postava miluje módu a boty, ale na rozdíl od Carrie, investuje raději do nemovitostí, než do bot.

Na svém instagramovém profilu baví své příznivce fotkami kočky, kterou má doma a fotí ji v různých kuriozních momentech.