Lily Collins: Mladá, krásná a navíc úspěšná. Co o půvabné herečce ze seriálu Emily in Paris nejspíš nevíte

Lily Collins: Mladá, krásná a navíc úspěšná. Co o půvabné herečce ze seriálu Emily in Paris nejspíš nevíte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anglickou herečku Lily Collins můžete znát už jako dceru Sandry Bullock z dramatu Zrození šampióna (2009) nebo hvězdu nového seriálu Emily In Paris na Netflixu. Všechny okouzluje nejen svým půvabem, ale také hereckým talentem. V jakých rolích jste ji mohli vidět a co jste o ní nejspíš nevěděli?

Lily se narodila v anglickém městě Guildford. Jejím otcem je známý anglický zpěvák Phil Collins, který se proslavil hlavně jako frontman skupiny Genesis. Obdržel dokonce i cenu Grammy a Oscara. V dětství se Lily s rodinou přestěhovala do USA, kde začala s herectvím v seriálu Growing Pains. Na škole University of Southern California vystudovala žurnalistiku a psala články do časopisů jako Elle Girl, Seventeen, Teen Vogue nebo Los Angeles Times.

V roce 2009 se objevila v první větší roli ve filmu Zrození šampióna, kde ztvárnila dceru Sandry Bullock. Poté získala hlavní roli ve fantasy snímku Sněhurka (2012) a romantické komedii S láskou, Rosie (2014). Její významnou rolí bylo ztvárnění anorektičky Ellen v dramatu To The Bone (2017). Objevila se také v prvním dílu historického seriálu Les Misérables (2018) a v thrilleru Zlo s lidskou tváří (2019). Naposledy jste ji mohli vidět ve filmu Dědictví (2020) nebo v oblíbeném Netflix seriálu Emily In Paris (2020), který už teď chystá další řadu.

Co o herečce nevíte?

Lily se nedávno zasnoubila se svým přítelem Charliem McDowellem, filmovým režisérem známým především díky filmu The One I Love (2014). 

Lily je také známá pro své dokonalé obočí, po kterém všechny její fanynky touží. Proto svému obočí založila vlastní Twitterový účet, na který pravidelně přispívá.

Také se přiznala, že miluje reality show. Prý ráda sleduje pořady Top Chef, Real Housewives a Project Runway.

V seriálu Emily in Paris některé maličkosti připomínají postavu Carrie Bradshawové ze Sexu ve městě. Lily přiznala, že tyto drobné symboly při natáčení zbožňovala. Šlo třeba o náušnice s Emiyiným jménem, které připomínaly Carriein náhrdelník nebo Emilyinu černou tylovou sukni, která byla také podobná té Carrieině.

Ještě předtím, než si Lily našla svou spřízněnou duši v Charliem McDowellovi, chodila i s několika celebritami. Mezi nimi byli například Zac Efron, Taylor Lautner nebo Jamie Campbell Bower.

Lily v budoucnu plánuje ještě několik zajímavých projektů, takže ji snad už brzy znovu uvidíme.