Výměna manželek: Petra ponižování a nadávání nevydržela. Další výměna byla ukončena předčasně a se slzami

Výměna manželek: Petra ponižování a nadávání nevydržela. Další výměna byla ukončena předčasně a se slzami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová epizoda Výměny manželek se dotkne velice citlivého tématu, kterým je domácí násilí. Zuzana nemá nejšťastnější ruku při výběru partnerů. V prvním vztahu ji manžel týral a mlátil, stejně jako děti. Když se nad Zuzanu postavil s nožem, zasáhl nejstarší syn. S novým partnerem si však moc nepomohla.

Zuzana (38), žije v bytě v Karlových Varech s Romanem (44) a čtyřmi dětmi. Další potomek už žije sám. Doma jsou Tonda (19), Petr (15) a Béďa (10), které má z předchozího vztahu a Sofinka (3), která je Romana. Ten má ještě pět dětí, se kterými se nestýká.  V rodině pracuje jen Tonda, který studuje a přivydělává si.

 

Zdroj: TV Nova

 

V druhé rodině v moravské vesničce Skoky žije v domku Petra (26) s Jirkou (37) a malým Jiříkem (3). Pár je spolu 8 let a Jirka by chtěl další dítě. Petra však váhá, protože si zatím neumí představit, jak by zvládala péči o dvě děti. Jirka dělá často dlouhé směny, aby rodinu zajistil a doma Petře moc nepomáhá. Tak to viděla alespoň před výměnou. Účast v reality show byla iniciovaná Jirkou, který uvedl, že do reality show TV Nova chtěl proto, aby se s partnerkou přestali hádat a začali si jeden druhého vážit.

Zuzana se v nové domácnosti zabydlela rychle a stejně rychle se spřátelila s Jirkou. Tak od ní postupně zaznělo, že měla první dítě v šestnácti letech, jaké peklo si prožila v prvním manželství a jak dlouho to vydržela. Agrese jejího muže se však zvyšovala a když už šlo o život, konečně vztah ukončila. Jenže ani Roman, se kterým žije, není ideální. Jeho přehnaná žárlivost znamená pro Zuzanu vlastně domácí vězení. Už si zvykla. Nikam nesmí a když už se v minulosti rozhodla, že půjde, její miláček jí roztrhal oblečení nebo Zuzanu jednoduše zamkl v pokoji. Není tedy divu, že kluci, kteří už si zažili peklo s vlastním otcem, jsou ve vztahu k Romanovi hodně chladní a matku nechápou. Ta si s ním dopřává 3 až 4 sexuální radovánky za den a nic neřeší.

Zatímco v domku na Moravě všechno plynulo v poklidu, Petra si v panelákovém bytě zažívala peklo. Vše odstartovala banalita, když si dovolila Romana upozornit, že by měl dítě v sedačce zajistit pásem. To on přece nedělá a nikdo mu nebude mluvit do toho, jak vozí vlastní dítě. Právě v ten okamžik se Romanovi něco porouchalo v hlavě a už s ním nebyla rozumná řeč. Spřízněnou duši našla Petra v Tondovi, kterého otčím neustále urážel pro jeho sexuální orientaci a vyhazoval ho nevybíravě z domu, protože zabírá místo, kde by mohla mít pokojíček jeho vlastní dcera. Tonda si z Romana nic nedělá, protože už si na jeho výpady zvykl. On by se mohl odstěhovat, ale možná se zdržuje doma kvůli matce, aby ji chránil. Má už své zkušenosti.

Roman už vlastně jen nadával a dával najevo, že se mu vůbec nelíbí, jak si Petra a Tonda padli do oka. Vyhazoval je oba. Když se k tomu potom přidal patnáctiletý Petr a hodně sprostě Petře nadával, už to prostě nevydržela. Na rozdíl od minulé uprchlice, která se rozhodla deset dní dožít v hotelu, Petra už chtěla za svým synem a přítelem, a tak svůj pobyt ukončila. Ponižování už měla dost a z Romana šel strach.

Na závěrečném povídání si toho moc neřekli, protože Roman nestrpěl nějakou kritiku. Sebekontrola není jeho silnou stránkou.

Zdroj: TV Nova

 

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek