Ordinace v růžové zahradě 2: Prapodivný seriálový projekt, který už nikoho nezajímá, posílila i Kateřina Brožová

Ordinace v růžové zahradě 2: Prapodivný seriálový projekt, který už nikoho nezajímá, posílila i Kateřina Brožová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dobách, kdy se komerční televizní stanice přetahují o každého diváka, si TV Nova (Voyo) pěstuje rozmar zvaný Ordinace v růžové zahradě 2. Kolik diváků seriál sleduje, není jasné, ale produkce se snaží pokračovat a možná čeká na zázrak.

Petr Rychlý jako mega hvězda seriál opustil a možná jeho další pracovní možnosti neodpovídaly představám, které měl. Skočil do dalšího seriálu, který byl ještě méně úspěšný než Ordinace a nabídka na Jamese Bonda asi nedorazila, možná proto se vrátil.

Produkce tak zkouší další herce a doufá, že něco zabere. S influencerem Havránkem to moc neklaplo, mladá posila v podobě tří mediků také moc nezazářila, Patricie Pagáčová byla sice hvězdička Ulice, ale své fanoušky si do nového seriálu asi nepřivedla.

Pokračují další pokusy a jeden z nich je Kateřina Brožová. To je trochu překvapením, protože Brožová není moc oceňovaná herečka, ale nelze jí upřít, že vypadá na svůj věk vcelku dobře.

Teď si přišla do Ordinace vyzkoušet novou roli. V kulichu, džínách a botách do terénu má navodit dojem ženy, která má za sebou své zkušenosti. Jak to vypadá, bývalý primář Česťa, který nenajde spřízněné duše u rodiny, která nechápe, že to všechno myslí dobře, si oblíbí ženu, která vede mobilní stánek s občerstvením a je trošku komplikovaná.

Kateřina Brožová, Pavel Gwužď / Nextfoto

Brožová možná zaspala dobu, pokud si myslí, že naskočila do seriálového fenoménu. Líbí se jí však role Ivety, která má plno tajemství, které bude postupně několika divákům rozkrývat. Kolika divákům, není jasné.

Brožová je zde označovaná jako seriálová krasavice. To by možná mohlo všechny herečky mladší 55 let trochu podráždit. Navíc, seriál nejspíš sleduje zbytek skalních fanynek, které spíše ocení mladší postavy mužského rodu než veteránky, které si prošly Barrandovem.

Kateřina Brožová možná zaujme tím, že přišla na to, že jí milionáři prostě a jednoduše nevyhovují. Stačí se podívat na vody, kde poslední roky lovila. Slovenský miliardář Boris Kollár, zesnulý milionář Peter Kovarčík, podnikatel Zdeněk Toman nebo Jaromír Soukup.

Přestože diva hlásá, že hledá pravou lásku, nejspíš si všichni udělali obrázek, co přesně pod tento pojem zahrnuje.

Drobnůstka, kterou zveřejnil magazín nasehvezdy.cz asi mluví jasně. Herec Sagvan Tofi údajně prohlásil, že by měli dát Kateřině Brožové čichnout k peněžence Radovana Krejčíře, protože by ho neomylně vystopovala. Že by se herec trošku mstil a vyřizoval si tak se svou vrstevnicí staré křivdy?

Herečka má i v předdůchodovém věku pocit, že je cennou trofejí, a proto se neseznamuje snadno. Rozhodně však zdůrazňuje, že hledá pravou lásku. V kamenické ordinaci ji ale bude hledat dost složitě. Nebo že by se Česťa konečně uzdravil?

Zdroje článku: