Oblíbený herec Petr Rychlý se vrací k natáčení seriálu

Oblíbený herec Petr Rychlý se vrací k natáčení seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo ale čeká, že se populární herec a bavič vrátí do nemocnice v Kamenici a k manželce Aleně, nejspíš bude zklamaný. Petr Rychlý sice zůstal věrný své Nově, která z něj udělala seriálovou hvězdu číslo 1, ale bílý plášť tentokrát vyměnil za hasičskou uniformu.

Nova zahájila natáčení druhé řady komediálního seriálu Co ste hasiči, která diváky opět vrátí do malé obce Horní, kde v čele hasičského sboru stojí svérázný velitel Petr, kterého už v první řadě ztvárnil Petr Rychlý. Spolu s ním se na obrazovku vrací Mirek (Marek Holý), Eda (Radim Kalvoda), Láďa (Jaromír Nosek) a chybět nebude ani veterinářka Lenka (Jana Bernášková).

A samozřejmě seriál by nebyl úplný, kdyby chyběl hlavní záporák, kterého naprosto dokonale ztvárnil Václav Kopta. Je to právě starosta, který místním hasičům dokáže pěkně znepříjemnit život.

I v druhé řadě se mohou diváci těšit na bizardní postavičky z vesnice. Určitě se vrátí nešikovný chalupář Jára (Martin Pechlát), starostova manželka Bára (Lucie Benešová) a dcera Nina (Sabina Rojková). Dobrodružný život hasiče Petra bude sledovat jeho žena Marie (Nela Boudová) a syn Martin (Radek Melša). Vesnický folklór doplní dědci Venca (Pavel Novotný) a Hynek (Vlastimil Zavřel).

Do seriálu přijdou i nové postavy. Těšit se můžete na Miroslava Vladyku, který si odskočil z krimi seriálů, Leoše Nohu nebo Romana Zacha.

Scénář pro novou sérii napsal opět Rudolf Merkner a dle jeho slov bude druhá řada komediálnější, svěžejší a doslova nabitá humorem. Nejsilnější dějovou linkou 8 nových epizod by měl být litý boj velitele hasičů Petra se starostou Vladimírem. Starosta dostane totiž zálusk na hasičárnu a chce se zbavit celého hasičského sboru, a dokonce i jejich věrné „Máni“. A to přece nemohou zapálení hasiči dopustit.

Pokud jste první sérii, kterou sledovalo v premiérovém vysílání kolem 850 000 diváků nestihli vidět a bláznivé příběhy z vesnického života jsou vaše gusto, tak celá série je k dispozici na Voyo.

Zdroj článku: