Dnes v Ulici: S nedostatkem peněz se potýká nejen Vanda, ale i Vítek a Miloš

Dnes v Ulici: S nedostatkem peněz se potýká nejen Vanda, ale i Vítek a Miloš
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda vymýšlí způsoby, jak se dostat z finančních trablů, jeden riskantnější a hloupější než druhý. První splátku za ni nakonec musí zaplatit máma. Hluboko do kapsy mají kvůli nespolehlivému klientovi také Vítek s Milošem. Eva přitom plánuje nákladnou dovolenou v Karibiku.

Jolana se kvůli Vandě poníží před lichvářem. Zbytečně

Vanda věří, že objevila spásné řešení svých finančních problémů. Chce dluhy zažehnat tak, že si v bance vezme bleskovou půjčku. Takže vlastně, jak říká Jolana, hodlá vytloukat klín klínem. Naštěstí jí banka plány rychle zatrhne, když odmítne půjčku vydat kvůli vybrakované kreditce.

Vanda už se vidí, jak leží zavražděná někde ve škarpě, protože lichvář si ji určitě podá a zpřeráží jí hnáty. Dnes odpoledne se s ním má sejít před kasinem kvůli první splátce. Jolana tam dorazí taky. Pokusí se Nekolu přesvědčit, aby dal Vandě na splácení více času. Dokonce se za dceru zaručí, ale tím lichváře nedojme a ani nepřemluví. Alespoň za Vandu zaplatí první hříšnou splátku. Padnou na to všechny její úspory na cestování a víc už opravdu nemá, takže příště si dcera musí poradit sama. Jak? No, mohla by třeba konečně přiznat Luďkovi pravdu.

Eva sní o dovolené v Karibiku. Jen aby bylo za co

S finančními problémy se poslední dobou potýkají také Vítek a Miloš – hlavně proto, že jejich klient oddaluje zaplacení potřebné částky. Miloš ale Vítka potěší zprávou, že už s pánem mluvil. Zítra by jim peníze měly přistát na účtu. Vítek na to čeká jako na smilování, protože už nemá ani vindru.

Eva a Miloš jsou teď honorace, ale na jak dlouho?
Eva a Miloš jsou teď honorace, ale na jak dlouho? | Zdroj: TV Nova

Miloš si naproti tomu těžkou hlavu nedělá. Když se k mužům v hospodě posléze připojí jejich manželky, ukáže se, že Eva plánuje luxusní dovolenou v Karibiku. Peskuje Miloše za to, že jako obyčejný dělník neustále chlastá pivo, místo aby byl trošku na úrovni. Sama usrkává míchané nápoje a těší se na zasloužené rozmazlování. Opravdu se ale hodí takhle utrácet, když ještě není jisté, že bude co? Zítra může být všechno jinak.

Michal si všimne Žofčiny pořezané paže

Michal a Žofka se u Klímových ládují hranolky s kečupem a Žofka si ušpiní rukáv. Sundá si mikinu a úplně zapomene, že pod ní má co skrývat. Bystrý mladík si samozřejmě hned všimne její ošklivě poškrábané ruky. Dívka své zranění svede na kočku, což nezní dvakrát věrohodně. Michal se navíc nedá tak snadno obalamutit. Dalšího dne se na údajnou kočku přeptá Svatky.

Zdroj článku:
  • Autorský text