Ulice: Bude se Eva válet doma i v roce 2023?

Ulice: Bude se Eva válet doma i v roce 2023?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Plán Evy Knoblochové vyšel na jedničku. Zatímco její muž maká ostošest, ona se naopak rozhodla odměnit se za celé ty roky tvrdé dřiny. Sama usoudila, že je nejvyšší čas, aby se stala ženou v domácnosti, a to i přesto, že jsou všechny její děti už velké. Co myslíte, vydrží jí toto nasazení i v roce 2023? 

Prokoukne Miloš Evu dřív, než úplně zleniví? 

Jakmile začal Miloš Knobloch kupovat Evě drahé norkové kožichy a parfémy, usoudila, že je nejvyšší čas seknout s prací v baru. Teď už jen stačilo to na Miloše šikovně navléknout. A to by v tom nebyla Eva, aby se to nepodařilo. Ostatně ona už se postará o to, aby měl Miloš věčně máslo na hlavě. Dost jí v tom nahrává jeho vášeň pro Ditu, kterou koneckonců ona ani její nová kamarádka Iva nemohou ani vystát. Čím Dita tolik zaujala jejich muže?

Ať je to jakkoliv, je důležité, aby jim ukázaly, že je jakékoliv stýkání se s Ditou zakázáno. Zároveň si Eva s Ivou uvědomily, že úplně nejlépe své chlapy ohlídají, když budou v tomhle směru spolupracovat. Jó, Vítek, ten má alespoň nějaké vlastní zábrany, ale Miloš... Ten, když vidí Ditu, úplně vypne a začne se chovat jako v transu. Z něj ho pak musí vytahovat právě Eva, a to nejlépe pořádnou fackou. 

Eva se rozhodla nepracovat, a to zrovna v době, kdy ji její děti už tolik nepotřebují. Původně Eva sice slibovala, jak se bude o domácnost starat, ovšem i tyto sliby časem vezmou za své. Anička ji má prokouknutou jako své boty. A Miloš... Ten Evu miluje i přesto, že mu občas očko ujede po jiných ženách, a proto jí odkývá úplně všechno.

Jak to bude s prací Evy v roce 2023? 

A proto není vůbec divu, že se diváci zajímají o to, jestli status ženy v domácnosti Evě vydrží i v roce 2023. Zvládne Eva dělat vše pro to, aby Miloš její rozhodnutí dát v práci výpověď ocenil? Nebo časem zleniví a začne lézt Milošovi krkem? Jak Eva říká, už jen domácnost a péče o dítě je strašná řehole... A tak bychom se ani nedivili, kdyby si časem přizvala paní na úklid a sem tam nechuť k vaření vyřešila objednávkou v restauraci. To ale není udržitelné. Když už ne v baru, tak kdekoliv jinde by si Eva práci hledat mohla.

Bude Miloš Evě tolerovat poflakování doma? Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Kdoví, třeba teď, když má pro hledání nové práce větší prostor, bude mít štěstí a narazí na něco, co by jí mohlo vyhovovat. Vzhledem k tomu, jak rychle prokoukla Skyler, by se mohla Eva živit i jako vztahová poradkyně, co říkáte? O Evu se však diváci bát nemusí. Ta má pusu natolik proříznutou, že kdyby chtěla, klidně se vrátí na své původní místo a její bývalý šéf jí za to ještě bude děkovat. Však ji znáte! Něco nám však říká, že do práce se Eva jen tak nepožene. A to přinejmenším do té doby, dokud se bude Milošovi v práci dařit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text