Ulice: Klofne Skyler Frantu ještě před začátkem roku 2023?

Ulice: Klofne Skyler Frantu ještě před začátkem roku 2023?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler je sice mrcha, ale Frantovi se po ní nejspíš stýská. Místo toho, aby si hleděla svých mateřských povinností, rozhodla se, že největší radost Christiánkovi udělá, když mu pod vánoční stromeček nadělí kompletní rodinu. Ale vyjde jí sbalit Frantu ještě před začátkem roku 2023? A jak se k tomu postaví Bára? 

Skyler útočí na Báru a Franta z Báry dál dělá pitomce 

Skyler je pořádná mrcha. Už jednou Frantovi zamotala hlavu. Potom s ním nečekaně otěhotněla, a i když se Franta ke všem událostem postavil čelem, pláchla mu s prvním lepším. Teď je ale zpátky a nemohla si nevšimnout, že Franta zmužněl. Už to není ten roztomilý puberťák, nýbrž dospělý chlap, o kterého se lze opřít. A Skyler ho chce znovu zpátky.

Jako by si vzpomněla na svou starou hračku, kterou před nějakou dobou odložila, a teď si s ní chce znovu hrát. Ona chce, chce a chce! Mimochodem, svým schováním způsobila, že už nevěra mezi ní a Frantou není jen jejich věc, nýbrž si o ní cvrlikají i vrabci na střeše. Konkrétně to pověděla Aničce, která se chtě nechtě svěřila Evě. Pro Evu to však nebyla žádná novinka, jelikož ona už měla Skyler dobře prokouknutou. Kdyby se Evě zachtělo znovu do práce, mohla by se živit odhadováním lidského chování. 

Vůbec nejhorší na celé věci je fakt, že Franta nejspíš Skyler pořád miluje. Už nejspíš zapomněl na to, jaká byla Skyler rozlítaná. Že by do něčeho tak nezodpovědného šel podruhé? Skyler dokonce promluvila o dalším dítěti. No ta si troufá na to, že své první dítě ani nemá ve své péči. Sebevědomí má na rozdávání, ale skutek utekl do Amsterdamu. A otázka zní, jak dlouho ještě v tom scenáristé nechají Báru se plácat?

 Franta nejspíš pořád miluje Skyler. Zdroj: TV Nova

Skyler zaútočila na Báru a Franta nemá dost argumentů, aby svou holku bránil 

Že by se Skyler stáhla po tom, co ji o to Franta požádal? Na to ať Franta vůbec nemyslí a raději ať Báře zabalí kufry. Chudák holka, tohle si vážně nezaslouží. Vždyť Skyler na ni sprostě útočí a dělá z ní tu nejnudnější holku na světě. Pak stačí, když Bára odmítne trávit večer venku, a začíná si to o ní myslet také Franta. Nejspíš kluk potřebuje další lekci života. Protože jestli předpokládá, že bude Skyler už doživotně sekat latinu, tak to se plete. Vždyť stačí, aby ho Skyler měla jen trochu jistého a zase mu někam pláchne.

Nebo se snad chystá konec postavy Františka Lišky v Ulici? Skyler by mu pak pomohla z nekonečného seriálu, kterého se účastnil od samého začátku, lépe pláchnout. Oba by odjeli za Chrisem do Amsterdamu a bylo by! Jenže o tom nerozhodujeme my, ale scenáristé. Těžko říct, kam milostný trojúhelník posunou a jak dlouho budou Báru tahat za nos. 

Zdroj článku:
  • Autorský text