Na obrazovky se vrací sympatická Jana Vinická a premiérová řada Policie Modrava s velkým překvapením

Na obrazovky se vrací sympatická Jana Vinická a premiérová řada Policie Modrava s velkým překvapením
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televize Nova připravila pro diváky premiérovou čtvrtou řadu oblíbeného kriminálního seriálu Policie Modrava, ve kterém nebude chybět kapitánka Vinická a její tým. Těšit se můžete také na malebné prostředí Šumavy, které dotváří atmosféru oblíbeného kriminálního seriálu.

Herečka Soňa Norisová se v roli zkušené kriminalistky Jany Vinické vrátí na podzim v osmi zbrusu nových dílech na obrazovky TV Nova. 

„Když jsem se od pana režiséra dozvěděla, že další série bude, měla jsem smíšené pocity, protože i vzhledem k situaci okolo pandemie covidu člověk nevěděl, co může čekat. Takže jsem si říkala, že radši počkám a nebudu se moc těšit, ale jsem ráda, že to nakonec vyšlo,“ svěřila se herečka.

Satoranský, Norisová. zdroj: TV Nova

Bude to ale opravdu naposledy, co diváci oblíbenou partu uvidí pohromadě. Čtvrtá řada seriálu Policie Modrava bude podle slov režiséra Jaroslava Soukupa tou konečnou. Jak se režisér vyjádřil, nechtěl by točit množství dalších dílů na úkor kvality a zkazit tak celý seriál.

Byla to pro něj vyčerpávající práce a čtyřicet dílů, je tak právě akorát, aby si diváci své seriálové hrdiny mohli užít a všechny díly si udržely dobrou kvalitu.

​Kromě oblíbené a rozvážné Soni Norisové se v seriálu objeví Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, Matěj Dadák, Jaroslava Stránská nebo Taťjana Medvecká. A chybět nebudou ani krásné scenérie Šumavy, které budou v seriálu díky natáčení pomocí dronů ještě krásnější.

Kromě napínavých kriminálních případů, které jsou inspirované skutečnými kriminálními případy, budou v nových osmi dílech rozvinuté i osobní příběhy. A dramaturgyně seriálu divákům slibuje právě v jedné ze soukromých linek seriálu velké překvapení, kterého se diváci v závěru seriálu dočkají. Potká snad Vinická osudovou lásku?

Tomsa, Norisová, zdroj: TV Nova

Čekání na novou řadu si můžete zkrátit reprízami třetí série, kterou vysílá TV Nova každou neděli od 20:20. A všechny epizody najdete na Voyo. I přes opakované reprízy si seriál udržuje pravidelně přes milion diváků a premiérové řady mají i dvojnásobnou sledovanost.

To svědčí o tom, že příběhy a také lokace, které pomáhal vybírat šumavský znalec Emil Kintzl z Kašperských hor, se divákům velice líbí.

Zdroj článku: