U Gábiny doma dnes zhasnou všechna světla. Koho černá hodinka pořádně naštve?

U Gábiny doma dnes zhasnou všechna světla. Koho černá hodinka pořádně naštve?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Blanky nadále probíhá zuřivá snaha přimět Kristýnu, aby se vrátila do školy. Dívka je však neoblomná. O své budoucnosti si chce rozhodovat sama. Studium momentálně zanedbává také Šimon, jenž myslí jenom na hraní počítačových her. Jirka ale přijde se svérázným nápadem, jak mu v tom zabránit…

S Kristýnou nehne nic, dokonce ani babička

Blanka se znovu pokusí vysvětlit Kristýně neocenitelné výhody vysokoškolského vzdělání, bohužel marně. Luděk věří, že se dívka prostě jen bojí zkouškového období. Její důvody k ukončení studia vnímá jako naprosto hloupé a nepodstatné. Poprosí Adama, aby na sestru zapůsobil a přesvědčil ji, že vysoká je pro ni nejlepší řešení. Nakonec však dojde k hádce i mezi nimi.

Luděk totiž dost dobře nechápe, proč se syn rozhodl přestěhovat zpátky k Blance. U ní přece nemůže mít klid a prostor k učení, zatímco u něj by měl vlastní místnost a ideální podmínky! Adamovi je trapné říkat, že se zkrátka necítí dobře v jednom bytě s ním a s Vandou.

Blanka mezitím zvažuje další možnosti, jak Kristýnu přemluvit, ale zdá se, že jí zbývá už jenom jedna – babička. Ta navrhne dálkové studium, ale ani taková varianta Kristýnu nezaujme. Blanka si pak Marii postěžuje, že na ni Luděk za všechno hází vinu. Dokonce jí vmetl do tváře, že prý ze svých dětí udělala mamánky.

Luděk by chtěl, aby bylo vždycky po jeho! Zdroj: TV Nova

Šimon to s hraním přehání. Jak s ním Jirka zatočí?

Hermanův vztah se Šimonem je poslední dobou divný, skoro až nepřátelský, a Jirku to dost mrzí. Neumí si vysvětlit, co se vlastně pokazilo. Navíc mu šéf vyhubuje kvůli tomu, že se nedrží stranou od novinářů. Nejspíš se to ještě týká oné události, kdy Herman vystrčil na redaktora Tomáška prostředníček. Aby pomohl Šímovi a také se trochu rozptýlil, pokusí se mladíkovi vysvětlit fyziku. Nechce ale, aby to využil jenom v písemce, nýbrž i v budoucím životě. Šimon o jeho moudra nejeví zájem, akorát se rozčiluje a myslí jenom na to, jak si půjde zahrát.

Přestože mu máma počítač pro dnešek zakázala, chlapec dohodu opět poruší, a tak mu Jirka bez pardonu vypne v bytě elektřinu. Šimon běsní a okamžitě chce vyrazit k dědovi, prý aby se mohl v klidu učit tam, ale je zřejmé, že u něj touží pařit hry. Dorazí do hospody, kde ho Milena prokoukne. Dobře ví o mámině zákazu a sdílí její názor, že by se měl raději učit. Ačkoli děda je ochoten Šímu vykrýt a zahrát si s ním, náhlý telefonát od Gábiny chlapcovy naděje zase pohřbí. Nezbývá mu nic jiného, než se vrátit domů.

Jirka se svěřuje Karle. Zdroj: TV Nova

Skyler jede domů stopem! Zbláznila se?

Skyler se dnes vrací z Amsterodamu, ale z nějakého důvodu se rozhodla jet stopem. Navíc má zřejmě vybitý mobil, protože je nedostupná, a nikdo tak netuší, co se s ní děje. Pochopitelně se o ni strachují nejen rodiče, ale i František. To je prostě celá ona! Nezodpovědná Skyler musí neustále všechny zaměstnávat a stresovat!

Když konečně dorazí do Prahy, dá si telefon na nabíječku a objeví zmeškané hovory, zavolá Frantovi zpátky a řekne mu, že pro něj má od Chrise dárek. Ráda by se zítra sešla a předala mu ho. Jak asi jejich setkání dopadne? Skončí zase v posteli?

Zdroj článku:
  • Autorský text