Bude Jirka Herman postavený mimo službu i v roce 2023?

Bude Jirka Herman postavený mimo službu i v roce 2023?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aby se Herman postavený mimo službu doma už úplně nezbláznil, proniká do tajemství domácích prací, vaří, pere a dělá se Šimonem úkoly. Jenže donekonečna to není udržitelné, a tak se ptáme: Bude Jirka Herman postavený mimo službu i v roce 2023, nebo se nad ním vedení slituje? 

Obhájí Herman svou pracovní pozici? 

Plné pracovní nasazení by Hermanovi, který teď v domácnosti dělá všechny ryze ženské práce, prospělo. Takový únik od mytí nádobí, vaření a praní by nebyl vůbec špatný. Jirka Herman zoufale potřebuje případ. Jenže dříve, než on začne něco řešit, se musí vyšetřit a s kladným výsledkem uzavřít jeho vlastní případ.

Jenže na jakou stranu se přikloní vedení? Bude se moci něco tak vážného zamést pod koberec? Naštěstí se nikomu nic nestalo, v opačném případě by totiž Herman letěl na hodinu. Co by pak dělal? Vzhledem ke svým zkušenostem by si mohl otevřít vlastní vyšetřovací agenturu.

Kdyby k sobě přibral i klepnu Vilmu Nyklovou, měl by všechny své nové případy vyřešené podstatně rychleji. Kdo jiný než Vilma moc dobře ví, kde se co šustne? Ale o tom být soukromým očkem snad Herman ani neuvažuje. Nejspíš by dělal něco jiného, třeba pracoval v ochrance nebo tak něco. Pravdou však je, že když mu bude v životopise strašit odcizená služební zbraň, bude se mu práce hledat hůře. Přece jen díky tomuto nešťastnému incidentu vypadá nespolehlivě. 

Nyklová s Hermanem, to by byla vyšetřovací dvojka! Zdroj: TV Nova

Jirka Herman je postavený mimo službu a nejen on, ale i Gábina by potřebovala, aby se jeho případ pohnul alespoň maličko dopředu. Kdyby ho pustili alespoň k nějaké práci, třeba k papírování. Takhle se Jirka doma nejspíš zblázní. Moc tomu nepřispívá ani Dalibor Tomášek, který chce z nešťastné nehody udělat novinářský trhák.

Gábina se mu stala osudnou 

Na vývoji dějové linky Jirky Hermana je ale dobře vidět, že Gábina Pumrová je jeho osudovou ženou. Jak jinak lze vysvětlit, že se jim oběma daří překonávat nemalé překážky a pořád jsou spolu? S Gábinou už Herman ustál leccos – její nemoc a s ní spojené hysterické výlevy, neustále rýpajícího Mastného i Šimona, který jeho zbraní mával svým spolužákům před nosem. Přitom kvůli Digi, se kterou dříve chodil, nebyl schopný ani dříve přijít z práce. Je vidět, že Gábina Pumrová je jeho životní láskou. O Hermana se může kdykoliv opřít a takhle by to mělo v život nejspíš být. 

Když se Gábina po dlouhé pauze v Ulici znovu objevila, připletli jí scenáristé do cesty Jirku Hermana a byla to sázka na jistotu. Gábina má štěstí. Jirka Herman je mužem na svém místě. Není záletnický ani jinak nestálý, je to zkrátka muž pro život. Pár mráčků na obloze přece jen mají. Mastného a Dalibora Tomáška. Ale vzhledem k minulým překážkám, je tohle jen menší výmol na cestě za společným štěstím.

Zdroj článku:
  • Autorský text