V Ulici se bude šetřit city a zklamáním. Jirka Herman však Gábině o taková gesta nestojí, chce být s ní

V Ulici se bude šetřit city a zklamáním. Jirka Herman však Gábině o taková gesta nestojí, chce být s ní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina od sebe schválně odhání Hermana, aby ho ušetřila těžkých časů, které ji čekají. Jenže Jirka Herman je natolik inteligentní, aby mu došlo, že to nebude jednoduché. I přesto chce s Gábinou sdílet veškerý možný čas. Gábina ho však od sebe ve 4233. dílu odežene.

Sára má skutečně vypečené kamarády. Jedním dechem se jich snaží zbavit horem dolem, druhým si je ale pouští až moc blízko. A tito dva podivíni a podvodníci využijí každé příležitosti, jak přijít k penězům. A protože si Sára znovu pustila jednoho z nich do bytu, zjistil si, co potřeboval, aby mohl vydírat Dana. Dan má okolo sebe naštěstí dost přátel, o které se může opřít. 

Gábina stále zvažuje, zda si nechat odebrat vajíčka a tím mít šanci na další vlastní dítě, i když ho odnosí jiná máma. Více se teď přiklání k tomu, že už je na takové rozhodnutí pozdě, ale Karla, které vše svěří, když jí hlídá syna, se ji snaží ještě přesvědčit o opaku. 

Gábina se i jinak chystá nevidět, neslyšet, protože plánuje pracovní cestu do Paříže. Veronika jí cestu vymlouvá, ale Gábina o tom, že by se měla šetřit, nechce slyšet ani slovo. Nakonec se však umoudří a z cesty se vymluví. Nebude to však jediná věc, kterou utne. Vědomě chce od sebe odehnat i Jirku Hermana, který by se o ni rád staral a tento těžký čas jí co nejvíce ulehčil. Gábina však odmítne jeho návrh. Jaký a proč? 

Iva se snaží dostat na kobylku své rodině, a to hlavně dětem. Zařekla se, že nebude tak ukřičená a nervózní a bude s nimi trpělivě zacházet, aby jim porozuměla. Manželovi zase dokazuje, že není tak nemožná, i když nemá vysokoškolský titul. Starostí se však nezbaví. Náhodou se spojí s nejstarší dcerou, která se prořekne, že je zpátky v Praze a že se chystá je s Frantou navštívit. Co tak najednou a neočekávaně?

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • Autorský text