ZOO: Viki nebo Markéta? I Ilonka v tom má jasno

ZOO: Viki nebo Markéta? I Ilonka v tom má jasno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to již půl roku, co televize Prima odvysílala první díl komediálního seriálu Zoo, ve kterém se prolínají dva velké příběhy. Jeden vypráví o bohaté Sid, která se rozhodne změnit svůj dosavadní život a stane se chudou ošetřovatelkou zvířat v zoo. Druhý je o zadlužené Viki Janečkové, která aby se uživila, musí vzít práci chůvy u dvou rozmazlených dětí soudce Petra Kříže.

Soudce Petr Kříž je vdovcem, který žije se svou přítelkyní, právničkou Markétou v luxusní vile. Z prvního manželství má dvě malé děti, které však dokážou vytočit každou chůvu, která u nich kdy byla. Jediná, která je dokázala kdy „zkrotit“, byla Viki, které pan soudce nabídl místo chůvy. Viki se nakonec s dětmi spřátelí a všichni ji obdivují za to, jak to s nimi umí. V domácnosti pracuje jako hospodyně i paní Ilonka, která má Viki moc ráda.

Markéta však na chůvu začne žárlit a všemožnými způsoby se ji snaží vyhnat. Ilonka vždy stojí za Viktorií, za což se od Markéty dočká akorát urážek a ponižování. Markéta na ni často vyjede, že již nezvládá svou práci a chce ji dokonce vyhodit. Když však vidí, že Petr s tím nesouhlasí, rozhodne se Ilonce omluvit, a dokonce jí koupí velký dárkový koš na usmířenou. Je to ovšem jen další Markétin tah, jak si získat Petra zpět.

Markéta (herečka Michaela Petřeková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Viki po večerech zpívá v baru jako tajemná Lady X, a jelikož nechce, aby soudce věděl, že je to ona, vymyslí její kamarád, že má Viki dvojče, Alex. A právě do Alex se Petr bezhlavě zamiluje. Nakonec téměř všichni vědí, že Viki je Alex. Jen Petr a Markéta nemají žádné tušení… Markéta nadále intrikuje proti Alex i Viktorii a snaží se Petra získat zpět. A je to právě vždy Ilonka, která stojí za Viktorií, utěšuje ji a přemlouvá, aby soudci řekla pravdu, jelikož z toho má jen zlomené srdce.

Ilonka má tedy v celé věci jasno! Již dávno prokoukla prolhanou Markétu a z celého srdce by si přála, aby se Viki dala s panem soudcem dohromady.

Zdroj článku:
  • autorský text