Je Lady X stále ještě sexy? Anebo už je to moc?

Je Lady X stále ještě sexy? Anebo už je to moc?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdy je naše vizáž ještě krásná a sexy? Kdy už naopak začínáme působit lacině? Najít balanc mezi elegancí a přitažlivostí nemusí být vždy snadné. Je Lady X stále ještě sexy, nebo už její vzhled zavání laciností? 

Lady X (Eva Burešová) je žena, která je schopná okouzlit snad každého muže. Jejím obrovským kouzlem je především tajemno, kterým je obklopena. Krajkové škrabošky, které nosí při svých pěveckých vystoupeních, jsou sexy a vzbuzují v mužích touhu. Její oblečení je mnohdy velmi vyzývavé, plné extravagantních střihů, barev, vzorů a lesklých třpytivých materiálů.  

K Alex neboli Lady X také neodmyslitelně patří nejrůznější paruky. Někdy se jedná o paruku krátkou s rovným střihem, jindy zase o paruku dlouhou s loknami. Ať je střih jakýkoli, všechny paruky mají něco společného. Vždy jsou extravagantní a mají ve většině případů velmi výraznou barvu. Kromě výrazného účesu si Lady X potrpí také na výrazné líčení. Kombinace toho všeho dělá z Lady X velmi provokativní a sexy ženu, která o nápadníky nemá nouzi. Tito muži ji ale obdivují v baru, kde pod září reflektorů zpívá na pódiu.  

Jak by se ale muži dívali na Lady X, kdyby takto oblečená a namalovaná šla například nakoupit nebo třeba k lékaři? Je velmi pravděpodobné, že v jiném než barovém prostředí bychom se na Lady X dívali možná trochu s opovržením právě kvůli její vizáži. A tím se dostáváme k jádru věci. Vzhled Lady X se skvěle hodí do baru, ve kterém vystupuje. Skvěle podtrhuje její image a pomáhá dotvořit celkový dojem z vystoupení. Návštěvníci a posluchači tak jsou nadšení nejen z jejího zpěvu, ale velmi rádi se dívají také přímo na ni. Na druhou stranu, pro běžné nošení je vzhled Lady X dost extravagantní a mohl by také působit poměrně lacině.  

Fiktivní dvojče Lady X se obléká decentně a vkusně. Extravagance naopak není jejím oblíbeným stylem. Přesto ale vypadá velmi krásně a přitažlivě.  

A jaké z toho plyne poučení? Je důležité se dívat nejen na vhodně zvolené oblečení pro naši postavu, ale také vhodně volit oblečení pro danou příležitost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text