Příští týden v Ulici bude plný nečekaných návratů. Čím překvapí Tonda a Mirek?

Příští týden v Ulici bude plný nečekaných návratů. Čím překvapí Tonda a Mirek?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První lednový týden do Ulice zavítají postavy, které jsme už nějakou dobu neviděli. Na veřejnost se osmělí zhrzený Tonda Hložánek, aby z Lumíra vymámil omluvu. Objeví se však také Mirek, jenž znovu zasáhne do života Magdě a Prokopovi. S jakou novinkou za nimi přijde?

Tonda očekává, že ho Lumír odprosí

Starý jezevec Tonda se odhodlá vylézt z brlohu a zamířit do bistra, aby si promluvil s Lumírem. Ne snad proto, že se chce usmířit, ale aby mu oznámil, že se na něj stále zlobí. Nesnáší samotu a zřejmě by se i rád konečně udobřil, hrdost mu to ale nedovolí. Požaduje, aby ho Lumír odprosil na kolenou, aby za ním dolízal a škemral o odpuštění. Na takové radovánky ovšem pan Nykl nemá čas, neboť se mu právě vrací jeho milá z Itálie. Jak kvůli Kateřině zazdí Tondu a jak pak celou situaci zachrání Vendulka?

Usmíří se Tonda s Lumírem? Zdroj: TV Nova

Landová přitáhne Prokopovi otěže

Prokop a Landová se dostanou do sporu kvůli penězům. Prokop se snaží posunout školu někam dál, zmodernizovat ji. Rád by nakoupil nové projektory nebo interaktivní tabule do všech učeben. Podle Landové jsou jeho plány příliš nákladné. Paní ředitelka se chce držet při zdi, střádat peníze a mít rezervy pro případ nouze. Prokop začne uvažovat, že za těchto okolností rezignuje na post zástupce. Nemá totiž volnost, kterou mu Irena po návratu z Peru slibovala. Najdou kompromis?

Mirek se vrátí s kyticí a překvapivou zprávou

Magda se v krámku náhodou potká s Jirkou Hložánkem. Ten neváhá využít příležitosti a nabídne jí brigádu na pozici koordinátorky v komunitním centru. Přijme Magda práci, na kterou se dle kamarádových slov báječně hodí?

Jirka má s Magdou velké plány. Zdroj: TV Nova

Mezitím se pro ni chystá další překvapení – do školy zavítá Mirek, aby urovnal vztahy. Uvědomil si, že nechce přijít o dva skvělé přátele. Jeho náhlé zjevení však na Prokopa působí podezřele.

U Žofky doma bude pořádné dusno

Dušková vkročí do nového roku se zablokovaným krkem. Doléhá na ni stres z věčných hádek s manželem. Ten totiž Žofii všechno dovolí a vůbec se nestará o to, aby měla dobré známky. Dušková je pak nutně za zlou a přísnou, když se snaží dceru přimět ke studiu. Jde jí přitom pouze o její budoucnost! Michal vidí, jak je Žofka z nepříjemných hádek rodičů nešťastná, a otevře si na Duškovou pusu…

Vanda asi svatební zvony hned tak neuslyší

Vandu čeká trpké zklamání. Nejenže ji Luděk nepožádal o ruku o Štědrém dnu, jak si naivně plánovala, ale neudělal to dokonce ani o silvestrovském večeru. Atmosféra přitom byla více než vhodná. Oslavy s tancem a dobrým jídlem brala Vanda jako perfektní předehru k dokonalé žádosti o ruku, jenže ta nepřišla! Co si teď chudinka počne? Podaří se jí dotlačit Luďka k oltáři?

Kristýna oznámí rodičům, že končí se školou

Adam se potřebuje učit na zkoušky, ale u Denise k tomu nemá vhodné podmínky, a tak se na čas vrátí domů k mámě. Blanka ho vítá s otevřenou náručí. Méně nadšeně přijme skutečnost, že její dcera sekla s vysokou školou. Kristýna pravdu o svém studiu dlouho zamlčovala, ale nyní ji konečně vytáhne na světlo před oběma rodiči. Bude Luďkova reakce právě tak příšerná, jak se dívka obávala?

Zdroj článku:
  • Autorský text