Doženou hvězdy v příštím roce Vandu s Luďkem před oltář?

Doženou hvězdy v příštím roce Vandu s Luďkem před oltář?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda z Ulice chytla svou příležitost pořádně za pačesy, když se jí do cesty přimotal Luděk. Na začátku to vypadalo, že kvůli jeho neurvalému chování skočí pod vlak, jenže pak se konstelace hvězd nejspíš úplně otočila a Vanda s Luďkem spolu začali tvořit pár.

Teď dokonce Vanda našla v šuplíku zásnubní prsten a už zásnuby, které ani ještě neproběhly, vyzvonila mámě. Ví vůbec Luděk, kde v roce 2023 může s takovou skončit?

Vanda tlačí Luďka tam, kam potřebuje 

Na začátku to byli dva zcela odlišní lidé, kteří k sobě navzájem chovali hluboký odpor. Pak je ale společná nenávist k Blance k sobě přitáhla jako magnet. Ještě dlouho poté však diváci čekali, kdy bude mít Luděk dětinské Vandy dost a kdy ji odkopne jako kus hadru. Jenže ani to se nestalo. Místo toho Luděk Vandu ubytoval u sebe, zařídil jí dobře placenou práci a teď pro ni má i zásnubní prsten.

Přitom na začátku Adama, diváky Ulice, a hlavně sám sebe přesvědčoval, že si Vandu k tělu ani náhodou nepustí. Jenže vypadá to tak, že je hloupoučká, přitom zákeřně rafinovaná Vanda přesně tím typem ženy, jaký si Luděk doma vždycky přál. Neodmlouvá, nepoužívá vlastní mozek a je celá bez sebe, když ji občas rozmazlí drobným dárkem. Ani Vanda si nestěžuje.

Luděk má pro Vandu zásnubní prsten, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Luděk je přesně ten typ muže, jakého celý život hledala ve hvězdných horoskopech. Vydělá, staví dům, rozmazluje ji, sem tam zaplatí přečerpání na kartě a soustavně přivírá oči nad Vandiným utrácením. Ti dva se hledali, až se našli, a není vůbec vyloučeno, že v roce 2023 v Ulici uslyšíte bít svatební zvony. Blanka se potrhá smíchy, až se tohle dozví. 

Aniž by to Luděk tušil nebo tento plán vznikl v jeho hlavě, pomalu míří před oltář. Prstýnek v zásuvce jeho komody sice může být pokusem o umlčení Vandy, avšak diváci, kteří Vandu dobře znají, moc dobře ví, že ta si žádné bulíky na nos věšet nenechá. Ostatně velmi podobné to bylo i s bydlením u Luďka. A jak se tam zabydlela!

Nejneočekávanější svatba roku 2023? 

Diváci musí uznat, že dějová linka Vandy je napínavá od samého jejího začátku. O to víc to je teď napínavější, když diváci ještě netuší, jak to scenáristé vymyslí s mateřstvím představitelky Vandy. Herečka Kristýna Hrušínská před pár dny porodila svého druhorozeného chlapečka Jakuba a je jasné, že hlavně ze začátku se od něj nebude chtít hnout ani na krok. Herečka sice točila do poslední chvíle, a tak je nejspíš mnoho dílů Ulice předtočeno dopředu. I tak ale přijde chvíle, kdy budou muset scenáristé nepřítomnost Vandy divákům nějak objasnit. To už ale necháme na nich. 

Zdroje článku: