ZOO: Je Viky připravená na vztah s Petrem?

ZOO: Je Viky připravená na vztah s Petrem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky Janečková se zamilovala do svého šéfa Petra Kříže. Miluje ho a touží po něm. Uvědomuje si také ale velké množství překážek a má strach skočit do vztahu po hlavě. 

Viky Janečková (Eva Burešová) si prošla dost nepříjemným rozchodem se svým bývalým přítelem. Tento muž ji připravil nejen o lásku a naděje, ale také o firmu a hromadu peněz. Místo toho jí jen přidělal starosti a problémy.  

Právě i kvůli tomu Viky nesnáší všechny kravaťáky a přestala pomalu věřit, že by se ještě mohla zamilovat. A pokud by to někdy nastalo, rozhodně by ten vyvolený nebyl škrobený panák v obleku. Alespoň tak si to Viky představovala do doby, než potkala soudce Petra Kříže, pro kterého začala pracovat jako chůva jeho dětí. Petra začala více poznávat nejen jako jeho zaměstnankyně, ale také jako Alex – její fiktivní dvojče a barová zpěvačka v jedné osobě. A právě do Alex se Petr zamiloval. A i když si to Viky (Alex) odmítala přiznat, velmi rychle se do Patra zamilovala také. Je ale Viky na vztah s Petrem opravdu připravená?  

Aby spolu mohli být opravdu šťastní, musí překonat hned několik překážek. Jedinou překážkou, které si je Petr vědom, je vztah s jeho snoubenkou Markétou. Tuto překážku Petr velmi rychle odstraní a s Markétou se rozchází.  

Viky je samozřejmě šťastná, že dal Petr přednost Alex, ale zároveň si začíná uvědomovat velkou řadu dalších překážek. Bojí se, že není pro Petra dost dobrá. Má strach, že nedokáže Petra udělat šťastným a dříve nebo později by se vrátil k Markétě a tento rozchod by byl pro Viky velmi bolestivý.  

Možná ještě větší překážkou ve šťastném vztahu je identita Alex. Alex totiž vlastně neexistuje. Petr si myslí, že miluje Alex, ve skutečnosti ale miluje Viky. Ta však nenachází odvahu Petrovi přiznat pravdu a chce se své lásky vzdát. Chce s Petrem být, a dokonce si už i přiznala, jak moc ho miluje, ale strach je silnější než ona, a proto se chce se soudcem Petrem Křížem rozejít.  

Najde v sobě sílu, aby začala za svou lásku konečně bojovat?   

Zdroj článku:
  • Autorský text