Bude Dalibor Tomášek kazit vzduch v Ulici i v příštím roce?

Bude Dalibor Tomášek kazit vzduch v Ulici i v příštím roce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Díly, ve kterých se Dalibor Tomášek v Ulici objevil, by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Jeho dějová linka, ačkoliv bude nejspíš epizodní, v žádném případě ještě neskončila. Nejspíš je to jen klid před bouří a peklo kolem jeho postavy se dá čekat v novém roce. Co Dalibor Tomášek udělá nebo spíše napíše? Jak to ovlivní život Gábiny, Jirky a Šimona? 

Úspěšná návrhářka a teď nedobrovolně i celebrita!

Pamatujete, jak se Gábině Pumrové v minulosti nechtělo dodělat pedagogickou vysokou školu, kterou studovala společně s Terezou Jordánovou? Za katedrou si zkrátka sama sebe neuměla představit, a proto přesedlala na oděvní průmyslovou školu, kde začala pilovat svou vášeň pro navrhování.

Ani ve snu si tenkrát sama sebe nepředstavovala jako úspěšnou návrhářku, která jezdí na módní přehlídky do Itálie a do Berlína nebo která žije v Berlíně a zároveň má svůj salón otevřený v Česku. A už vůbec by ji nikdy nenapadlo, že jednou bude plnit přední stránky bulvárního plátku. To vše se teď ale děje. Bohužel se stala i řada dalších věcí, které si nepředstavovala.

Ale to je život. Gábina Pumrová je nejen úspěšnou návrhářkou, ale kvůli Dalibora Tomáška se nedobrovolně stala celebritou. Bulvárním plátkem Na rovinu se propírá její příběh, který se odráží od incidentu, kdy její Šimon přinesl do školy zbraň. Zřejmě kvůli tomu, že neměli co publikovat, se Dalibor Tomášek této nešťastné události chytil a drží se jí jako klíště. Fakt, že tím možná pošlape rodinné štěstí, ho vůbec nezajímá. 

Dalibor Tomášek je mladý a vždy elegantně upravený mladý muž, se kterým byste klidně šli i na kávu, kdyby ale vše, co mu tam řeknete, nepoužil proti vám. Jó s Daliborem Tomáškem není radno si zahrávat, jak se ostatně dozvěděla i Gábina. Ta k němu pospíchala s vědomím, že vše urovná, ale svou výpovědí vše jen více zhoršila.

zdroj: TV Nova, Gábina

Už i Mastnému je teď jasné, že vše, co řekne, obrátí Dalibor Tomášek ve svou verzi

Otec Gábiny zprvu v Daliborovi Tomáškovi viděl příležitost, jak pomoci spravedlnosti vykouknout na světlo. Neváhal na Jirku Hermana kydat špínu, i když mu bylo jasné, že tím nejvíce ublíží své dceři. Jenže pak Dalibor Tomášek zabrnkal i na Mastného citlivá místa. Tím Radek Mastný pochopil, že tudy cesta nevede.

Začalo mu být jasné, že ať řekne cokoliv, v deníku Na rovinu vyjde jen do senzace upravená Tomáškova verze. A tak i on dal Gábině za pravdu, že lepší bude se s Tomáškem vůbec nebavit. Nač přilévat olej do ohně? Když budou všichni mlčet, tak snad Tomáškovi dojdou zdroje.

Už bude mít jen starý příběh bez pikantností. Jedině, že by byl Tomášek vážně šikovný a na dotyčné vyšťoural něco, čím by svůj příběh opět oživil. Ale existuje to něco? Udělal snad někdy Herman něco, co by se mohlo dostat ze záhrobí a co by zároveň mohlo poškodit jeho pověst? 

Zdroj článku:
  • autorský text