Po šikaně nastupuje další trápení? Šimon se asi nešťastně zamiloval

Po šikaně nastupuje další trápení? Šimon se asi nešťastně zamiloval
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Radek se rozčiluje kvůli nejnovějšímu Tomáškovu článku a Milena skuhrá, že nemůže mít krásné rodinné Vánoce, Šimon se potýká se žárlivostí a zklamáním. Věřil, že o něj Romanova sestra možná doopravdy stojí, ale teď to vypadá, že už má jiného kluka!

V dalším článku se Tomášek pouští do Radka a Mileny

Milena je na prášky! Tomášek se v nejnovějším článku zaměřil na ni a na Radka, ale také na Gábinu a její předchozí vztahy. Kéž by alespoň Vánoce mohli prožít všichni pohromadě a v klidu, semknout se jako rodina, jenže při Radkově paličatosti to zřejmě nebude možné. Řekne Mileně, ať si jde na Štědrý den klidně ke Gábině. Jemu to prý vadit nebude, stejně původně počítal s tím, že bude ve vězení a nebude moci s rodinou slavit. Zasednout ke stolu s Hermanem ale opravdu nehodlá!

Šimon by to letos radši nekomplikoval a nechal věci tak, jak jsou – aby měl jako obvykle troje Vánoce. Nejdřív s mámou a Jirkou, pak s babičkou a dědou a na závěr ještě s Hynkem. Jedinou pozitivní zprávou dnes je, že výsledky Gábininých zdravotních testů jsou v pořádku.

Žárlivý Šimon se pohádá s kamarádkou

Romanova sestra Vali nechá sepsat petici, aby Šimon mohl jet na lyžák. On však její snahu příliš neocení. Připadá si jako neschopný chcípáček a nestojí o žádné milodary! Nejdřív si myslel, že se jí možná líbí, když ho zvala na lavičky a zastávala se ho. Jenže pak ji uvidí, jak se drží za ruce s jiným klukem, a i když by si to určitě nepřiznal, začne žárlit. Nyní je přesvědčený, že se k němu Valerie chová mile jen proto, že se cítí provinile kvůli bratrovým ohavným činům, a také jí to vpálí do obličeje! Dívka mu na oplátku sdělí, že možná není magor, ale blbec rozhodně! Chtěla mu jen pomoct.

Přijde Šimon o kamarádku? Zdroj: TV Nova

Přijme Kateřina Lumírovo pozvání na Vánoce?

Lumír se zeptá mámy, jestli chce trávit svátky u cizích lidí jen proto, aby ho potrestala za návrat ke Kateřině. Vilma se dušuje, že to měla v plánu už delší dobu. Na Štědrý den bude normálně doma, takže o nic nejde. Lumír zmíní, že hodlá na Vánoce pozvat i Kateřinu. Jestli má paní hospodská soudnost, pak to podle Vilmy nepřijme.

Právě dnes se má konat Lumírova večeře s Kateřinou, jíž chce vynahradit fakt, že zapomněl na její narozeniny. Mário trvá na tom, že jim bude dělat číšníka, a postará se o komickou scénku. Když Lumír pozve Kateřinu na Štědrý večer, dočká se překvapivé odpovědi. Jak jeho milovaná zareaguje?

Lumír chce trávit svátky s celou rodinou i s Kateřinou. Zdroj: TV Nova

Jarka už to v práci s Blankou dlouho nevydrží

Adam vyzvedne Jarku v práci a před očima Blanky ji políbí. Nastane další z trapných situací, jakých Jarka poslední dobou v ordinaci zažívá víc než dost. Když jsou v práci s Blankou samy, je to hrozně nepříjemné. Jarka v takové atmosféře nechce dál pracovat.

Evžen se mezitím utvrdí v tom, že na tanec je vážně dřevo. Musí pro Blanku vymyslet jiný dárek k Vánocům, poněvadž na taneční kurz si rozhodně netroufne.

Zdroj článku:
  • Autorský text