Eva Burešová ze ZOO soucítí s ostatními maminkami

Eva Burešová ze ZOO soucítí s ostatními maminkami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová je dnes především dvojnásobnou maminkou, která si ráda odskočí za prací. Nejenže natáčí seriály, ale také se věnuje hudbě. Na svém Instagramu pak sdílí nejen pracovní střípky, ale také mluví o soukromí. 

Eva podporuje projekty nejen na pomoc maminkám 

Burešová je známou tváří, a tak není divu, že se nebojí pustit do spolupráce, která má pro ni samotnou smysl. Právě o jedné z nich se rozpovídala na svém profilu. Jedná se o knihu Okamžiky, které mají připomínat nejen maminkám, proč by se měly usmívat, i když je péče o děti velmi náročná. 

Sama Eva o tom ví své. Prvního syna Nathaniela musela vychovávat sama, potom přišla nová láska, šéfkuchař Přemek Forejt, se kterým má syna Tristana Williama. Netradiční jména jsou někdy trnem v oku některých kritiků, ona sama si z toho ale nic nedělá. Jméno pro své děti vybírala společně s partnery a nebojí se, že by se jim někdo posmíval. 

Na snímcích, které sdílela na Instagramu, je vidět nejen sama herečka, které to neskutečně sluší, a je vidět, že jí mateřství prospívá, ale také ona kniha, kterou si nemůže vynachválit. „Co si nejlépe vybavíte, když se řekne máma? Úsměv a klid, který nám od dětství dávaly? Jistota a bezpečí, které z nich vždy vyzařovaly? Pro nás všechny je naprostá jistota maminky právě tak vidět,“ vysvětluje, proč ji zaujala právě tato publikace.

Nic není černobílé, i slavné maminky jsou jen lidi 

Jak můžete vidět, Eva ukazuje i některé stránky z malé knihy, která je velkou inspirací pro ni samotnou a ráda by radost udělala i jiným maminkám, které to mají o dost těžší než ona a je pro ně často až nemožné úsměv vykouzlit. Kvůli úsměvu samotnému si Eva prošla téměř až šikanou od lidí, kterým se nelíbí. 

Herečka a muzikálová zpěvačka si z nich ale nic nedělá a hrdě ukazuje světu, že její úsměv je jedinečný, a právě díky němu si ji snadno zapamatujete. Eva zářila v primáckém seriálu ZOO, kde ale musela skončit kvůli druhému těhotenství. I nadále je ale pracovně aktivní a ráda si odskočí od mateřských povinností něco zazpívat.

Udělala tak před Vánoci, kdy vystupovala společně se svou kolegyní. O svých aktivitách své sledující pravidelně informuje.

Velký návrat do seriálu

A co ji čeká v následujících týdnech? Po jistě náročných vánočních svátcích se na ni fanoušci mohou těšit v seriálu ZOO, kam se vrací. Jako hlavní postava zase zamíchá dějem, a oblíbená herečka tak potěší nejednoho diváka, protože právě po návratu jich hodně prahlo. 

Po dvou porodech vypadá Burešová fantasticky a svou postavu se nebojí ukázat ani na internetu. Kromě jejích pracovních povinností tak fanoušky těší také svými snímky, na kterých obléká krásné šaty a ukazuje své přednosti. Nedávno se předvedla v červených dlouhých šatech, ve kterých vyniká především dekolt. Za ten se rozhodně stydět nemusí, stejně jako za úsměv, který co nejvíce propaguje. 

A právě díky svým synům a lásce k Přemkovi se může usmívat každý den, i když je to někdy velmi těžké. Synům také poděkovala v dojemném vzkazu, který doplnila i snímkem s malým Tristanem.

Zdroje článku: