Patricie Pagáčová z Ordinace v růžové zahradě oslavila 34. narozeniny

Patricie Pagáčová z Ordinace v růžové zahradě oslavila 34. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když si Patricie Pagáčová zachovává velmi mladistvý vzhled, týden před Vánocemi oslavila své 34. narozeniny. Na svém Instagramu zveřejnila fotku z oslavy, pod kterou jí popřáli všechno nejlepší známé celebrity, třeba Hana Vágnerová, Renata Langmannová nebo Dagmar Havlová. Sama v popisku dodala, že je vděčná za všechno, co v životě má.

Slavná herečka má být opravdu na co v životě pyšná. Žije společně s manželem Tiborem, se kterým mají dceru Bibianu narozenou v roce 2021. Její sociální sítě srší pozitivní energií. Aktuálně ji na Instagramu sleduje 576 tisíc sledujících, čímž se řadí mezi opravdu významné české influencerky.

Od herectví k józe

Patricie se proslavila jako herečka především v seriálu Ulice, kde hrála dceru Tereze Brodské. Nastartovala tak kariéru nadějné celebrity, kterou má většina lidí ráda. Dokázala této svojí masky sympaťandy využít, protože se dala na cvičení jógy. Nejprve inspirovala své sledující na sociálních sítích, kteří si k ní doteď chodí pro různé rady, ať už ohledně cviků nebo výběru karimatiky. 

Později začala společně se svojí sestrou pořádat kurzy jógy. Vydaly taky knihu plnou inspirace na toto téma. Zdá se to celé jako paradox, protože sama v září 2017 na Instagramu přiznala počáteční odpor k tomuto sportu: „Přátelé, tak si představte, že JÁ, zarytej odpůrce jógy, jsem začala chodit na jógu, navrtala mě do toho moje kamarádka.“ Možná i kvůli tomu přesvědčila ke cvičení mnoho žen, nezkresluje realitu, ale opravdu vystupuje velmi autenticky. 

Jógový styl se ke krásné blondýnce zcela jistě hodí. Nepatří mezi ty herečky, které by to přeháněly s make-upem, pokud nemusí. Na svém Instagramu sdílí svůj přirozený vzhled a opravdu si na nic nehraje. Díky své hladké pleti působí opravdu jako dvacátnice. Pokud jde ovšem o módu, barev se nebojí. Spolupracuje s různými značkami, a sice většinou volí jednoduché střihy, ale užívá si různorodost barev. Nutno podotknout, že mladé herečce sluší opravdu všechny. 

A za co že je ještě při příležitosti svých narozenin asi vděčná? Určitě to budou její dva pejsci, s kterými má podle fotek i jejích slov krásné propojení. Svoji slávu také využívá ke každoroční podpoře pejsků z útulku, a to tak, že vytváří charitativní kalendář Psí život. Na něm se objevuje nejen ona, ale i další slavné osobnosti se svými domácími mazlíčky. Patricie ovšem soucítí se všemi zvířaty, v minulosti třeba vyjádřila odpor k jejich výskytu v cirkusech.